Glenn (47) til Munu: – Positiv til også mindre spennende oppgaver

Glenn Jacobsen starter som utvikler hos Munus hovedkontor i Stavanger.

Glenn Jacobsen er ny utvikler hos Munu.
Glenn Jacobsen er ny utvikler hos Munu. Vis mer

Glenn Jacobsen er ansatt som ny utvikler hos Munus hovedkontor i Stavanger.

Munu leverer programvare til restauranter og uteliv.

Jacobsen er 47 år, har brukt datamaskiner siden Commodore 64, har Microsoft Certified Professional (MCP)-sertifisering fra IT Akademiet Stavanger og har erfaring fra blant annet Altibox, IKM Laboratorium, Bouvet, og senest AMS.

Også "mindre spennende oppgaver"

- Glenn overbeviste fra første samtale om at han var en glimrende kandidat for oss. Hans evne og tekniske kompetanse gjør at han kan takle komplekse og spennende oppgaver rundt innovasjon og produktutvikling, sier Kjell Wilhelmsen, CTO i Munu, i en inn/ut-melding til kode24.

- Og når han i tillegg har en positiv innstilling til at man innimellom også må håndtere mindre spennende oppgaver rundt feilsøking og feilretting, så er han en utvikler som har en spennende fremtid i vente hos oss.

SaaS-løsning

Jacobsen likte tanken på å jobbe for et lokalt firma i en interessant bransje, og at han får være med på å bygge opp noe.

Han beskrives som en "lidenskapelig tech-entusiast" med "solid erfaring innen industriell IT og produksjon".

- Som seniorutvikler i Munu er Glenn en av dem som skal sørge for at våre kunder til enhver tid har den beste SaaS-løsningen i markedet, ved å videreutvikle Munu Cloud - en plattform skreddersydd for å effektivisere driften av serveringssteder, melder hans nye arbeidsplass.