Alejandro (30) og Damir (24) til CGI

inn/ut: - Etterhvert dukket han opp på kontorene våre og fortalte at han hadde flyttet hit. 👋

Alejandro C. Ortega og Damir Miletic blir begge utviklere hos CGI. 📸: CGI
Alejandro C. Ortega og Damir Miletic blir begge utviklere hos CGI. 📸: CGI Vis mer

CGI melder om to nyansatte:

Alejandro C. Ortega (30)

Alejandro C. Ortega er 30 år og utdannet elektronisk ingeniør med en master i Applied Computer Science.

Alejandro har tidligere jobbet i AUKA, hvor han utviklet en mobil betalingsløsning.

I CGI er Alejandro ansatt som seniorkonsulent og jobber i prosjekt hos CGIs kunde Mattilsynet. Her har han ansvaret for front-end arkitekturen og utvikling av forskjellige prosjekter.

- Jeg fikk et tilbud om å jobbe i en avdeling med dyktige frontendutviklere, og det gjør at jeg får mulighet til å både lære mer og lære bort kunnskap. Samtidig er CGI en av verdens største IT selskaper og det gjør at man får veldig spennende prosjekter hvor man jobber med de nyeste teknologiene - React, TypeScript, Webpack, RxJs, Redux, Storybook, og så videre, sier Alejandro.

- Alejandro er en engasjert og dyktig utvikler som virkelig brenner for faget sitt, og har evnen til å engasjere andre. Han er nysgjerrig og hadde et ønske om å bidra inn i vårt allerede gode fagmiljø. I tillegg er Alejandro utrolig hyggelig, veldig dyktig og absolutt en craftsmann, så da var det valget veldig enkelt! sier Ib Johanssen, Director Consulting Services, i CGI.

Damir Miletic (24)

Damir Miletic er 24 år og har en bachelorgrad i datavitenskap (Computer Science). Damir jobbet tidligere for Ansur Technologies i Oslo, og startet i mai som junior programvareutvikler i CGI Utility i Haugesund.

CGI Utility leverer en portefølje med IP-løsninger utviklet for netteiere og energileverandører. Oppgavene til Damir inkluderer å vedlikeholde og forbedre nye løsninger utvikler i mikrotjenestearkitektur i Google Cloud.

- Jeg takket ja til CGI fordi det er en utmerket mulighet for en junior å få innsikt i et fagområde, og med hjelp av fantastiske programmerere. Det er også en god mulighet for karriereutvikling og læring, sier Damir.

- Jeg mottok Damir sin CV fra en kollega. Etterhvert dukket han opp på kontorene våre i Haugesund og fortalte at han hadde flyttet hit. Vi oppfordrer ikke til uplanlagte besøk fra potensielle kandidater, ettersom vi ofte har dårlig tid, men jeg endte likevel opp med å prate med Damir. Deretter inviterte vi han til en rekrutteringsprosess bestående av vanlige intervjuer og tester, og han fikk også møte personer som han i så fall skulle jobbe med på daglig basis. Damir er teknologiinteressert, arbeidsom og villig til å lære, og han har et godt potensiale i vårt team, sier Tone Strømseng, Director Consulting Delivery i CGI.