Leo (22) og Svale (43) til Netlife

inn/ut: Slutter i Schibsted og sitt eget firma. 👋

Svale Fossåskaret og Leo Toneff starter begge i Netlife. 📸: Jonas Driveklepp / Netlife
Svale Fossåskaret og Leo Toneff starter begge i Netlife. 📸: Jonas Driveklepp / Netlife Vis mer

Netlife melder at de "ruster opp på teknologi" med to nye ansettelser; Leo Toneff og Svale Fossåskaret.

Leo (22) kommer fra jobben som utvikler i Schibsted, hvor han jobbet med systemer rundt annonsering for Schibsted sine sider, som Aftenposten, VG og Finn.

- Jeg valgte Netlife fordi jeg synes det er spennende å jobbe med en stor variasjon av prosjekter og kunder, sier Leo Toneff.

Svale (43) kommer fra Kartoteket; et eget firma hvor han har jobbet med absolutt alt, men mest med frontend-utvikling og visualisering av data. Han har drevet for seg selv i rundt 20 år men nå går han altså inn i Netlife og får 80 nye kollegaer.

«...det mest solide, men minst pretensiøse, firmaet i bransjen.»

- Jeg har i mange år sett på Netlife som det mest solide, men minst pretensiøse, firmaet i bransjen. Et firma som har levert substans foran glans, uten å være kjedelige. Og som tar web på ordentlig alvor, sier Svale.

I Netlife skal de begge jobbe for kunder som spenner fra veldedige organisasjoner til store etablerte virksomheter, med alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereiser, strategier og identitet.

– Jeg gleder meg virkelig til å få bli en del av et kollegium som virker både veldig faglig sterkt og samtidig veldig sosialt raust; til å få jobbe med flinke folk og spesialister som sammen er sterke nok til å levere godt på store og spennende prosjekter, sier Svale.