Fra organisasjons­psykologi til utvikler - nå skal Christian (43) jobbe i Aschehoug

- Skal litt til å ta steget helt ut i en annen karriere og følge hjertet sitt, men det har han gjort.

Christian Bjørnsrud (43) har fått seg jobb som utvikler i Aschehoug sin teknologienhet.
Christian Bjørnsrud (43) har fått seg jobb som utvikler i Aschehoug sin teknologienhet. Vis mer

Christian Bjørnsrud (43) har fått seg jobb som utvikler i Aschehoug sin teknologienhet.

Der skal han jobbe som fullstack-utvikler i teamet som utvikler i det juridiske biblioteket Juridika - et produkt innenfor "legal-tech", som det nå kalles.

Bjørnsrud kom fra en stilling som utvikler i Giant Leap Technologies, som er en del av Visma.

Fulgte hjertet

Bjørnsrud har en master i organisasjonspsykologi, men livslang erfaring som hobbyprogrammerer, og gjennomførte Academic Work sitt Java Academy.

- Christian sin livslange genuine interesse for teknologi og programmering kom tidlig fram i intervjuprosessen, sier teknologisjef Ketil Stadskleiv i Aschehoug.

- Etter lang tid i arbeidslivet så skal det litt til å ta steget helt ut i en annen karriere og følge hjertet sitt, men det har Christian gjort og vi gleder oss over å ha Christian sin erfaring og lærevillighet i teamet vårt.

Lekent miljø

På Juridika vil han jobbe i et mikrotjenestemiljø som i hovedsak består av React, Kotlin og Python, der all infrastruktur kjører på AWS og Kubernetes.

- Aschehoug Teknologi ga meg tidlig inntrykk av å ha et lekent utviklermiljø med en fleksibel og åpen tilnærming til arbeidsmetodikk, og til bruk av ulike teknologier og rammeverk. Dette er elementer som står høyt på listen min, og som var avgjørende for at jeg takket ja til stillingen i Juridika, sier han i en inn/ut-melding til kode24.