- Flirte veldig da vi begge hadde barten, sier Computas i Trondheim sine nye utviklere

- Vi var veldig klare for Trondheim, sier Kristian Kanck og Anders Milje.

-	Vi flirte veldig da vi traff hverandre første gang og begge hadde barten. Vi var veldig klare for Trondheim, sier Kristian Kanck, her sammen med Anders Milje.
- Vi flirte veldig da vi traff hverandre første gang og begge hadde barten. Vi var veldig klare for Trondheim, sier Kristian Kanck, her sammen med Anders Milje. Vis mer

Anders Milje og Kristian Kanck har fått seg jobber hos Compuas i Trondheim.

For ja - Computas, som fra før av har avdelinger både i Oslo, København og Bucuresti, etablerte seg tidligere i år i Trondheim, i kontorfellesskapet DIGS.

Konsulentselskapet har ambisjoner om å ansette opp mot 20 nye personer i avdelingen i løpet av året.

- Vi flirte veldig da vi traff hverandre første gang og begge hadde barten. Vi var veldig klare for Trondheim, sier Kristian Kanck.

Studerte der, jobber der

Kristian Kanck kommer fra Tromsø, men studerte i Trondheim, og vil gjerne fortsette å bo der.

- Trondheim er en fin by, og det er satsinger som dette som gjør at det faktisk blir mulig å bli boende her etter studiene, sier han.

- For meg var Computas et klart valg, og at det er norsk og selveid er en kjempebonus. Det bidrar til en flatere struktur.

Spent på IT-miljøet

Anders Milje studerte på Gjøvik, og jobba sine første år i Oslo.

- Det er kult å se at et selskap som har hovedbase i Oslo, og kontorer i flere land, våger å etablere seg i andre norske byer. Det bidrar til at du ikke til Oslo for å jobbe i et av de større konsulenthusene, sier han.

Nå er han spent på hvordan Trondheims IT-miljø kommer til å utvikle seg fremover.

- Det er flere som etablerer seg her, og med det kommer større konkurranse, men det åpner også for flere muligheter og kunder, sier han.