- Vært avstandsforelska siden første møte, sier én av Netlifes tre nye ansatte

- Vi er så fornøyde med å ha sikret oss disse kloke og fine folka.

Kavian Braanaas, Katrine Ree Holmøy og Mathilde Weiby har alle begynt hos Netlife.

📸: Marte Brennbakken / Netlife
Kavian Braanaas, Katrine Ree Holmøy og Mathilde Weiby har alle begynt hos Netlife. 📸: Marte Brennbakken / Netlife Vis mer

Netlife har ansatt tre nye denne adventstida: To nye produktledere, og en teknolog.

Katrine, Kavian og Mathilde

Katrine Ree Holmøy har jobba som utviklingsredaktør i Klassekampen, og vært kunde av Netlife i flere år. Nå skal hun jobbe som prosjekt- og produktleder for Netlifes kunder.

- Jeg har vært avstandsforelsket i Netlife siden første møte i 2014 en gang. Hvis det er like morsomt å jobbe i Netlife som det har vært å jobbe med Netlife, er framtida lys, sier Ree Holmøy i en inn/ut-melding til kode24.

Andremann, Kavian Braanaas, har jobbet selvstendig med webutvikling, og er utdannet innen filosofi og kunst. Nå er han teknolog i Netlife.

Den tredje nyansatte er Mathilde Weiby som kommer fra jobben som tjenestedesigner og prosjektleder hos designbyrået AntiDiffer.

"Kloke og fine folk"

- Jeg fikk tidlig øynene opp for Netlife i arbeidslivet, og jeg har vært nysgjerrig på byrået lenge. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med alle folka, og lære mye nytt og spennende, både faglig og sosialt. Dette tror jeg blir en utrolig morsom tid!, sier Weiby.

I Netlife skal de jobbe for kunder som "spenner fra veldedige organisasjoner til store, etablerte virksomheter. Felles for alle er at de vil lage bedre tjenester for brukerne sine", skryter Netlife i inn/ut-meldinga.

- Vi er så fornøyde med å ha sikret oss disse kloke og fine folka på laget vårt. De er allerede godt i gang med å levere arbeid av høy kvalitet til kundene våre, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.