Tre nye til Twoday: «Fristelsen ble rett og slett for stor»

Twoday styrker laget med tre nye teknologer: – Fristelsen av å jobbe med dem igjen ble rett og slett for stor, sier en av de tre.

Eirik Økland, Eirik Tveterås og Thomas Dølplads ser fram til å sette sine preg på Twoday.
Eirik Økland, Eirik Tveterås og Thomas Dølplads ser fram til å sette sine preg på Twoday. Vis mer

Mandag ønsket Twoday tre nye kollegaer velkommen:

Eirik Økland, Eirik Tveterås og Thomas Dølplads.

Tilbake til der det startet

Eirik Tveterås har jobbet i Twoday tidligere og kjenner selskapet godt. Han startet sin karriere i Twoday i 2017 i trainee-programmet Nytt Krutt, og har de siste årene jobbet i Omegapoint Norge (tidligere ITverket). Nå er han tilbake etter fire år.

– Hovedgrunnen til at jeg kommer tilbake til Twoday er alle de flotte folka. Fristelsen av å jobbe med dem igjen ble rett og slett for stor, sier Tveterås. Han ser også frem til nye faglige utfordringene som venter.

Tveterås har en mastergrad i Programmering og Nettverk ved Universitetet i Oslo, og har siden primært jobbet med backend og integrasjon. Hans foretrukne stack er på JVM med Java eller Kotlin, og han har jobbet som scrum master. Som mange andre av hans utviklerkolleger har han hatt en finger med i spillet både på DevOps og sky.

Fokus på AI og data

Eirik Økland går inn i data og AI-teamet i Twoday, og skal hjelpe kundene med å få mest mulig ut av dataene sine.

Økland har en mastergrad i statistikk fra Universitetet i Bergen, og kommer nå fra en rolle som Senior Data Scientist i PwC.

– Twoday har et stort og ledende miljø på data og AI, som jobber tett på et sterkt utviklermiljø. I tillegg har jeg hørt mye godt om selskapet fra bekjente, og det virker som en god kultur og spennende prosjekter, sier Økland.

Tar med Java på turer

Thomas Dølplads er en erfaren fullstackutvikler. Han gikk fra å være aktiv freeski-utøver og trener på NTG i Lillehammer, til å studere industribachelor på Westerdals.

Etter endt utdannelse begynte han hos Avanade, og har de siste fem årene jobbet som utvikler i Netcompany med kunder i både offentlig og privat sektor.

Dølplads liker fritiden og fleksibiliteten jobben som konsulent gir ham. Han driver med alt fra kiting, skateoard og ski, til klatring og toppturer.

– Og så går jeg lange turer med hunden min, Java.