Robert fra Good Morning Naug til TRY Pearl etter ni år

- Robert er akkurat det vi trenger inn i den vekstfasen vi er i nå.

Robert Bue er akkurat det TRY Pearl trenger inn i den vekstfasen selskapet er i nå, mener daglig leder Kaare Øystein Trædal.
Robert Bue er akkurat det TRY Pearl trenger inn i den vekstfasen selskapet er i nå, mener daglig leder Kaare Øystein Trædal. Vis mer

Robert Bue starter i TRY Pearl som løsningsarkitekt etter ni år i Good Morning Naug som "technical director" og partner.

I over 13 år har Bue jobbet med et bredt spekter av ulike apper, nettsider og digitale tjenester - innenfor fagfeltene strategi, rådgivning og utvikling.

Blant annet som fullstack-utvikler. Veteranen har bakgrunn som utvikler, teknologiansvarlig og interaksjonsdesigner.

Bue har blant annet jobbet med kunder som DNB, Kygo Life, Volvo og UNICEF.

Tettere opp mot brukerne

I utgangspunktet ønsket han å gå over til kundesiden for å jobbe tettere og mer helhetlig med brukeropplevelsen knyttet til produkter og tjenester.

- Men etter et møte med TRY Pearl så jeg muligheten til å gjøre akkurat det. Bare fra byråsiden som gir en sterkere bredde og innovasjon, samtidig som at det er noen ekstremt dyktige folk som jobber her, sier han.

- På toppen av det er de til og med trivelige.

«På toppen av det er de til og med trivelige.»

"Akkurat det vi trenger"

Kaare Øystein Trædal, daglig leder i Try Pearl, kaller Bue for en optimistisk realist med fokus på godt håndverk. Han trekker frem at Bue har jobbet med både større visuelle og interaktive prosjekter, samt arkitektur i digitale økosystemer.

Trædal legger til at Bue har en lidenskap for å forenkle og effektivisere komplekse utfordringer for brukeren og kunden.

- Robert er akkurat det vi trenger inn i den vekstfasen vi er i nå, sier Trædal.