- Noen lurer kanskje på hvorfor vi ansetter i et så vanskelig marked

bspoke melder om fem nye ansatte, fra Capgemini, Sopra Steria, TietoEvry og Dfind Consulting.

Emilie Nilsen, Tim Kirstein, Kim Westby, Qi Wei og Benjamin Johansson er nyansatte hos bspoke.
Emilie Nilsen, Tim Kirstein, Kim Westby, Qi Wei og Benjamin Johansson er nyansatte hos bspoke. Vis mer

Konsulentselskapet bspoke melder om hele fem nye ansatte, fra konkurrentene Capgemini, Sopra Steria, TietoEvry og Dfind Consulting:

Emilie Nilsen, Tim Kirstein, Kim Westby, Qi Wei og Benjamin Johansson.

- 2023 har i stor grad vært et annerledesår og det har vært mange vansker og utfordringer. Da er det utrolig deilig og morsomt å ta imot så mange utrolig dyktige og hyggelige kolleger, sier daglig leder Henrik Holum i bspoke i en inn/ut-melding til kode24.

- Noen lurer kanskje på hvorfor vi har valgt å fortsette å ansette i et marked som er så vanskelig som det er nå, men vi har stor tro på at man skal satse på de rette menneskene uavhengig av dette.

Emilie Nilsen (25)

Emilie Nilsen er en 25 år gammel backend-utvikler, som starta i Capgemini sitt Ignite-program og kåret til "årets ansatt 2022" i Capgemini Fredrikstad. Før dette tok hun en bachelor i Dataingeniør på Høgskolen i Østfold.

Hun har tidligere arbeidet på flere forskjellige prosjekter, der hun har blant annet bygget flere API-er fra bunnen av og jobba med autentiseringsmoduler. Hun har også arbeidet med teknisk gjeld, og forbedring av kodekvalitet og automatisere prosesser.

Nilsen skal ha mye erfaring med Java, REST, Spring Boot, Azure og ForgeRock,

Tim Kirstein (37)

Tim Kirstein er en 37 år gammel frontend-utvikler, og kommer fra Capgemini. Før dette forlot han hotell- og restaurantbransjen for å bli utvikler da han var 30 år, gjennom Academic Work.

Kirstein skal ha mye erfaring med Javascript, React, Redux, Html, CSS, Flutter, Dart, .Net Core, SQL, NoSQL og REST.

- Nettutvikling passer meg perfekt, da jeg hele tiden får muligheten til å lære og prøve nye teknikker. Målet mitt er å skrive elegant kode som fungerer og som neste utvikler forstår uten problem. God kode trenger ikke dokumentasjon, men er dokumentasjon i seg selv, sier Kirstein.

Kim Westby (36)

Kim Westby beskrives som en senior skyutvikler, er 36 år gammel og kommer fra en jobb hos Sopra Steria.

Han skal være "lidenskapelig opptatt av forenkling og automatisering, og dette gjenspeiles i hans tilnærming til å designe og implementere skyløsninger".

Westby er spesialisert innen Microsoft 365 og Azure, inkludert arkitektur, automasjon, low-code/no-code-utvikling, migrering, identitetshåndtering og integrasjoner.

Qi Wei (36)

Qi Wei er en 36 år gammel fullstack-utvikler, som kommer fra TietoEvry.

Wei har over ti års erfaring i IT-bransjen, og to mastergrader; Master in Computer Science fra Bejing University of Posts and Telecommunications og Master i Telematikk fra NTNU Trondheim.

Wei skal ha mye erfaring med JavaScript, Typescript, Angular, React, HTML, CSS og Java. Selv med mange år i bransjen skal dette være første gangen Wei tar steget inn i konsulentbransjen.

Benjamin Johansson (35)

Benjamin Johansson er en 35 år gammel fullstack-utvikler, som før dette jobba i Dfind Consulting.

Johansson har en mastergrad i Informatikk fra Universitetet i Oslo og elleve års erfaring som konsulent.

- Det er sjeldent jeg blir så glad som når jeg forsøker å kjøre noe kode jeg har jobbet med en stund, og den fungerer på første forsøk! Uheldigvis skjer det omtrent like ofte som Arsenal vinner et stort trofe, sier han.