Martin til Munu: – Vi ser etter både teknisk kompetanse og personlige egenskaper

Martin Harbo starter opp som seniorutvikler i Munu i Stavanger.

Martin Harbo, seniorutvikler i Munu. 📸: Munu
Martin Harbo, seniorutvikler i Munu. 📸: Munu Vis mer

Martin Harbo er ansatt som seniorutvikler ved teknologiselskapet Munus utviklerteam i Stavanger. Det skriver Munu i en inn/ut-melding til kode24.

Harbo har bakgrunn som elektroningeniør og har gjennom flere år i konsulentbransjen jobbet med prosjekter for Utdanningsdirektoratet, Laerdal Medical og Eviny.

– Jeg trives med å løse kompliserte oppgaver sammen med gode kollegaer! Hos Munu ser jeg stor innovasjonskraft, potensiale, og folkene bak selskapet er inspirerende og imøtekommende, sier Harbo.

Skal utvikle SaaS-plattform

I stillingen som seniorutvikler skal Martin jobbe sammen med resten av utviklerteamet for å optimalisere og utvikle produktet Munu Cloud – en SaaS-plattform som ifølge Munu skal være skreddersydd for å effektivisere driften av serveringssteder.

– Når vi ansetter utviklere ser vi både på den tekniske kompetansen, samt personlige egenskaper som kommunikasjon og evne til å kunne forstå produkt, forretningsmessige krav og utfordringer, sier Kjell Wilhelmsen, CTO i Munu.

– Martin har en perfekt kombinasjon av dette, og hans erfaring innen teknologi passer perfekt med det vi behøver for å videre kunne innovere på vårt produktspekter.