- Hun har utvilsomt den skapertrangen vi trenger

Sandra Toftemo er ansatt i Bjerk. - Vi håper å lage enda bedre designverktøy nå.

30 år gamle Sandra Toftemo er ansatt som ny utvikler i Bjerk.
30 år gamle Sandra Toftemo er ansatt som ny utvikler i Bjerk. Vis mer

30 år gamle Sandra Toftemo er ansatt som ny utvikler i Bjerk - et byrå med hovedkontor i Oslo og kontorer i Finland.

Fram til nå har Toftemo jobba som en av utviklerne bak Swedbank Pay-plattformen i Payex.

Svelte og React

I Bjerk skal hun jobbe mye med Node.js, Fastify, Next.js, Svelte og React, samt "infrastruktur som kode", hovedsaklig med Pulumi.

- Jeg ser frem til nye utfordringer, og samarbeid med fantastiske folk, sier Toftemo i en inn/ut-melding til kode24.

- Vi jobber for å endre verden til et bedre sted, og for å gjøre en forskjell må man samle folk som tør å tenke annerledes, som helst har en innebygd skapertvang. Jeg har fått lov å jobbe med Sandra i en del år mens hun jobbet i Swedbank Pay, og det er veldig gøy at vi nå skal få jobbe tettere med henne. Hun har utvilsomt den skapertrangen som trengs! sier daglig leder i Bjerk, Simen A. W. Olsen.

Designverktøy med Sanity

Bjerk jobber blant annet med applikasjoner og integrasjoner innen regnskap, eiendom, ehandel og læring, og skal være en sterk bidragsyter til åpen kildekode. De har vokst med 4 nye ansatte det siste året, flyttet til nye lokaler i Grensen og har blant annet starta å lage designverktøy.

- Jeg synes det er spesielt gøy å få lov å jobbe med verktøy som hjelper folk å kommunisere bedre, og det visuelle er vanskelig. Sandra har jobbet mye med frontend og brukeropplevelse, som jeg vet kommer godt til nytte når vi skal hjelpe flere, sier daglig leder.

Den siste tida har de hjulpet Morgenlevering med et designverktøy, i samarbeid med designbyrået Grid Branding. Løsningen baserer seg på Sanity, bygget som en plugin til Sanity i React.

- Vi håper å lage enda bedre designverktøy nå med Sandra ombord, avslutter Olsen.