Gisle (30) ny backend-utvikler hos Epinova

- Jeg liker godt å jobbe med .net core og håper å få flere muligheter til det.

Gisle Kvalvik (30) er ny backend-utvikler i Epinova. 📸: Privat
Gisle Kvalvik (30) er ny backend-utvikler i Epinova. 📸: Privat Vis mer

Gisle startet før sommeren som Backendutvikler i Epinova. Han 30 år og er utdannet dataingeniør fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold, i tillegg til å ha tatt etterutdanning ved NTNU. Han kommer fra ECIT Capstone. De siste 3 årene har han jobbet med utvikling av Visma integrasjoner for små og mellomstore bedrifter. Før det jobbet han i Forsvarsdepartementet og har bla satt opp datautstyr for forsvarsministeren.

Gisle er fullstack-utvikler som har jobbet med spesialutviklede løsninger i C#, og integrasjon av forretningssystemer mot ulike fagsystem.

Det som er ekstra spennende med Gisle er at han i tidligere jobb hadde ansvar for egne leveranser. Gisle har sittet tett på kunden og har derfor god erfaring med å håndtere kunden og rådgi. Gisle kunne vise til erfaring med ansvar for egne prosjekter hele veien fra planlegging til leveranse og videre oppfølging av løsning.

Hvorfor ville du begynne i Epinova?

Etter stort sett å ha hatt ansvar for egne prosjekter i 3 år hadde jeg lært veldig mye, men jeg følte også at jeg hadde potensiale for å lære mer. En mulighet til å sitte sammen i et større team ville gi meg innsikt i best practices, og et tverrfaglig samarbeid jeg savnet. Jeg var på utkikk etter et større utviklingsmiljø med prosjekter med lengre varighet, og Epinova virket som det var midt i blinken.

Jeg likte at code reviews var et krav i Epinova. Det var spennende å få tilbakemeldinger på det jeg gjorde, samtidig som jeg fikk muligheten til å lære nye og potensielt bedre måter å gjøre ting på.

Hvordan har det vært å være i en digital rekrutteringsprosess og onboarding?

Jeg hadde noen hyggelige samtaler med Andrea (rekrutteringsansvarlig) før jeg ble introdusert til flere i selskapet og fikk prøve meg på noen kodeoppgaver. Å gå gjennom oppgavene sammen var en veldig positiv opplevelse der jeg fikk gode tilbakemeldinger og et lite innblikk i hva som vil forventes av meg.

Hele prosessen fra første møte til første dag på jobben foregikk helt digitalt, og selv om alt gikk bra så var det en veldig spesiell opplevelse å starte i ny jobb uten å ha møtt en eneste person, eller å ha sett kontoret. Selv om det har vært hjemmekontor fra dag én så ble det gjort mye for at det hele skal bli litt lettere. Bl.a. ble det arrangert et teams møte med noen kolleger og frokost levert på døra for å bli litt kjent siden vi ikke kunne møtes fysisk. Før sommeren fikk jeg endelig muligheten til å ta en tur til kontoret, som var hyggelig.

Hva gleder du deg mest til?

Det jeg gleder meg mest til er å starte med et prosjekt. Jeg har jobbet litt i SWAT (som står for Specialized Web Assistance Team) mens jeg lærer meg Episerver, men planen har alltid vært prosjekt og nå ser det ut som det skjer snart. Jeg liker godt å jobbe med .net core og håper å få flere muligheter til det. Jeg har også jobbet litt med Blazor og har trua på at det blir viktig fremover.

Det jeg setter mest pris på med jobben min er muligheten til å lage noe ut av ingenting. Et tomt prosjekt kan bli alt fra en Zippo-lighter app til et kjempestort prosjekt som behandler tusenvis av henvendelser i sekundet.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg liker å fikle med elektronikk, bare spør Raspberry Pien som stadig bytter bruksområde. Ellers er jeg glad i spill, disc golf og i ferien begynte jeg å snuse på fotografering.