Dykk ned i kode24s lønnstall, vis oss hva du lager

I år kan du velge mellom flere ulike måter å få lønnstallene på - inkludert JSON.

I år kan du få kode24s lønnstall som JSON, om du vil - eller du kan bare boltre deg som du vil med regnearket vårt. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
I år kan du få kode24s lønnstall som JSON, om du vil - eller du kan bare boltre deg som du vil med regnearket vårt. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

I våres svarte 2.341 norske utviklere på kode24s lønns- og trivselsundersøkelse. Gjennom denne har vi for eksempel fortalt hvor mye dere jobber på hjemmekontor og hvorvidt dere frykter AI.

Men det er lønnstallene som vekker absolutt mest interesse. Vi har knadd dem i ukesvis, og blant annet vist lønnsforskjellene mellom Oslo og Nordland, offentlig sektor og konsulentbransjen, frontend og backend.

Nå er det din tur, når kode24 som vanlig deler alle tallene våre med utviklerne som faktisk har gitt oss dem.

Regneark eller JSON

I år kan du velge mellom et par ulike måter å få lønnstallene på:

Tallene er vaska og gjort hakket mer anonyme enn rådataen vi sitter på, blant annet ved å fjerne kjønn, dele opp alder i segmenter og fjerne data vi har god grunn til å tro er feil.

Vis fram

Så - hva skal du med alle disse tallene? Ikke veit vi! Men det veit trolig du.

Og lager du noe gøy, vil vi veldig gjerne se det. Post det gjerne i kommentarfeltet under, på kode24-klubben, eller send meg en epost om du er av den mer private typen. Også setter vi pris på om du krediterer kode24 som kilden til dataen, gjerne med en lenke hit.

Sjælv har vi planer om en lønnskalkulator for utviklere, så har du noen innspill til regresjonsanalyser eller hva noe slikt måtte kreve, hører vi også gjerne fra deg.