Christoffer Haarberg (30) fra SATS til Computas

Vil heller jobbe som konsulent, for å "utforske flere områder i faget".

Christoffer Haarberg (30) er ansatt som frontend-utvikler hos Computas.
Christoffer Haarberg (30) er ansatt som frontend-utvikler hos Computas. Vis mer

Christoffer Haarberg (30) er ansatt som frontend-utvikler hos Computas.

Haarberg har en bachelorgrad i intelligente systemer fra Høyskolen Kristiania, og har det siste året jobba som frontend-utvikler i SATS.

Utvikleren blir en del av Computas-avdelingen Brukeropplevelser og digitale flater, hvor han skal jobbe med teknologier som React og Typescript.

Kreativitet og implementasjon

- Computas har et profesjonelt og hyggelig miljø og en spennende kundeportefølje. Nå, én uke inn i ny arbeidshverdag, svarer de til forventningene mine, og vel så det, sier Haarberg i en inn/ut-melding til kode24.

Avdelingsleder for brukeropplevelser og digitale flater i Computas, Håvard Wiik, sier han er glad for ansettelsen, og beskriver den nye utvikleren som et "supert tilskudd til Computas’ fokus på brukernytte og tverrfaglig samarbeid".

- Christoffer er en utvikler som forstår sammenhengen mellom god brukeropplevelse og det gode frontend-håndverket. Medarbeidere som Christoffer, som ønsker å være kreative, samtidig som de er rågode på implementasjon, er en perfekt match for oss, sier Wiik.

Fra inhouse til konsulent

Haarberg søkte seg visstnok til konsulentbransjen, fra en jobb som inhouse-utvikler i SATS, for å "utforske flere områder i faget, og for variasjon i prosjektene", som inn/ut-meldinga sier.

Og han tror Computas er et godt valg for egen utvikling.

- Jeg ser frem til å utvikle meg både faglig og som person gjennom arbeid med spennende oppdrag, sier han.