Årets kontor: - Vi kommer alltid til å forbedre oss

Vinneren av Årets kontor skal være et arnested for kunnskapsdeling, har seks serveringssteder og en Delorean stående i kjelleren.

"Folka bak Teknologihuset på Bislett, bringer teknologien tilbake til Telenor sine gamle kontorer på Tullinløkka.", skriver nominasjonskomiteen. 📸: Robert S. Eik.
"Folka bak Teknologihuset på Bislett, bringer teknologien tilbake til Telenor sine gamle kontorer på Tullinløkka.", skriver nominasjonskomiteen. 📸: Robert S. Eik. Vis mer

- Rebel skal være et sted der våre partnere og leietakere lærer, vokser og innoverer raskere enn i tradisjonelle kontorer, sier Carl J. Onstad, "Rebel founder", til kode24.

Før jul publiserte kode24 våre nominerte til årets kode24-priser og gjennom jula har dere stemt på deres favoritter.

Etter nesten 450 stemmer er vinnerne av våre syv kategorier klare. I dag presenterer kode24 vinneren av Årets kontor. Det er ikke alle som liker seg best på hjemmekontoret, og flere har faktisk bygd og åpna nye kontorer i 2021. Årets vinner, Rebel kapret 37.1 prosent av stemmene i sin kategori.

På andreplass finner vi Alv med 31.1 prosent av stemmene. På tredjeplass ligger Sparebank1 med 17.4 prosent av stemmene. Fjerdeplassen går til Increo som får 14.3 prosent av stemmene.

Kunnskapsdeling

"Folka bak Teknologihuset på Bislett, bringer teknologien tilbake til Telenor sine gamle kontorer på Tullinløkka.", skriver nominasjonskomiteen.

Blant annet står det en Delorean lik den fra Tilbake til Fremtiden-filmen i kjelleren.

- Vi blir både stolte og ydmyke over å vinne en slik kåring. Rebel skal være et arnested for deling av kunnskap for teknologisektoren, og måten vi har designet kontorer, møterom/auditorier og spisesteder på har vært for optimalisering av nettopp kunnskapsdeling.

Onstad legger til at Rebel alltid kommer til å være i "beta" og vil fortsette å forbedre seg slik at alle leietakere og partnere opplever verdi av å være en del av Rebelfamilien.

Carl J. Onstad, "Rebel founder". 📸: Ard Jongsma.
Carl J. Onstad, "Rebel founder". 📸: Ard Jongsma. Vis mer

Kunnskapsdeling og innovasjon

- Hva er et bra kontor?

- Vi tror at et bra kontor er et sted man har lyst til å komme til. Rebel har forsøkt å skape en destinasjon der man i tillegg til å arbeide, kan møte andre for kunnskapsdeling og innovasjon i inspirerende omgivelser. Våre seks serveringssteder er også med på å øke trivselen på Rebel, sier Onstad.

Rebel tror at fremtidens kontorer foruten å tilrettelegge for individuell fleksibilitet skal tilby opplagte metaverdier for leietakere, forteller han.

Ny digital plattform

Onstad forteller at Rebel har spennende planer for 2022.

- Vår kontordel er fullbooket og vi arbeider med utvidelser. Vi har fått leie ca 3000 kvm i nabobygget som vil stå ferdig neste år.

Onstad forteller at 2022 vil også bli brukt i stor grad til å forbedre hverdagen til de rundt 2000 ansatte som arbeider på Rebel.

- Vi skal fokusere på å videreutvikle Rebel Arena, vårt eget konferansesenter, spesielt med innhold fasilitert av oss. Vi starter også opp vår egen digitale plattform der vi utover våren vil lansere innovative aktiviteter som vil få stor verdi for våre leietakere og partnere, sier han.