Nora skal gi Kantega-kunder "faktisk reell verdi" av AI

inn/ut: - Vil avmystifisere modellene og teknikkene som ligger bak. 👋

Nora Gjøen-Gjøsæter er nyansatt utvikler på Kantegas kontor i Bergen.
Nora Gjøen-Gjøsæter er nyansatt utvikler på Kantegas kontor i Bergen. Vis mer

Nora Gjøen-Gjøsæter er nyansatt utvikler på Kantegas kontor i Bergen.

Før dette jobba hun hos konkurrenten Bouvet.

- Nora er en person som har flere baller i luften, og som samtidig klarer å være lynskarp og fokusert i det hun gjør. Hun har imponerende nok klart å balansere toppidrett, studier, jobb og familie, uten å saldere på noen av områdene, skryter avdelingsleder Audhild Kårstad i Kantega hemningsløst i en inn/ut-melding til kode24.

Satser på AI

Kantega satser ifølge Kårstad stort på AI, og Gjøen-Gjøsæter skal være med i deres nasjonale satsing, samtidig som hun setter retning og fokus for bergenskontoret.

- Jeg valgt å starte i Kantega av flere grunner, forteller Gjøen-Gjøsæter.

- Jeg så en mulighet til å være med å styre noe av retningen innenfor et fagområde jeg virkelig brenner for, ettersom data science er en relativt ny satsning for Kantega i Bergen. Videre har jeg et veldig godt inntrykk av de kollegaene jeg har møtt som jeg får lov til å jobbe med videre.

"Faktisk reell verdi"

- Kantega er et solid og spennende selskap med en unik eiermodell som sikrer at alle er på samme lag. Det legges også stor vekt på en god balanse mellom jobb og fritid. Med tanke på familie og andre interesser er det godt å vite at man for eksempel legger interne kompetansedelingstiltak til kontortid, skryter Gjøen-Gjøsæter av sin nye arbeidsgiver.

- Etter oppstart ser jeg mest frem til å bli kjent med nye kolleger og å sette i gang med å finne ut hvordan jeg kan bidra. Jeg håper det blir muligheter for å gjøre noe av det jeg virkelig bryr meg om: Å ta i bruk maskinlæring på en måte som faktisk gir reell verdi for kunden, og samtidig avmystifisere modellene og teknikkene som ligger bak.