Konstantin (32) og Igor (40) til Increo

inn/ut: - Leverte kanskje det beste vi noen gang har sett i opptakstestene. Vi kunne nesten ikke tro det. 👋

Konstantin Filipov (32) og Igor Tosic (40) er nyansatte utviklere hos Increo.
Konstantin Filipov (32) og Igor Tosic (40) er nyansatte utviklere hos Increo. Vis mer

Digitalbyrået Increo ansetter to nye utviklere, etter å visstnok ha mottatt over 80 søknader på stillingsutlysningene sine.

De to nye utviklerne er Konstantin Filipov (32) og Igor Tosic (40).

De går inn som henholdsvis fullstack- og frontend-utviklere, på kontorene i både Oslo og Trondheim.

Konstantin Filipov (32)

  • Utdanning: Master of Business Administration, New Bulgarian University, Master of Business Information Systems, University of Economics
  • Erfaring: Teknisk Ukeblad Media, Forsvarets forskningsinstitutt, MentorMate.

Filipov har mange års erfaring som utvikler, forteller Increo - senest i Teknisk Ukeblad, hvor han har bygget skreddersydde SaaS CMS-er for mer enn 50 nyhetssider.

- I Increo får jeg jobbe for flere spennende kunder i mange ulike prosjekter, og med de teknologiene som interesserer meg. Det er et selskap i vekst, og med et ungt team. Og så var det jo en bonus med helt nye og kule lokaler i Oslo, sier Filipov.

Increo er sikre på at de gjorde det rette valget ved å ansette Filipov.

- Han leverte kanskje det beste vi noen gang har sett i opptakstestene. Vi kunne nesten ikke tro det. Men i tillegg til å være en sylskarp problemløser, er han utrolig positiv. En gledesspreder som også elsker faget sitt. Det er akkurat det vi ser etter, sier daglige leder Morten M Wikstrøm.

Igor Tosic (40)

  • Utdanning: Bachelor of Business IT, High Business School of vocational studies, Nanodegree in Full Stack Web development, Udacity, UX designer, Interaction Design Foundation
  • Erfaring: Sentinel Software AS, Sticos, Plapre, CyberTeam.rs

Tosic har over 20 års mangfoldig erfaring "fra den digitale verden", som Increo skriver til kode24. Han har jobbet med alt fra innholdsproduksjon til webutvikling. De siste årene har han spisset seg mot kundereisen og UI/UX-design.

- Jeg kjente til Increo etter å ha vært på faglige foredrag der. Det var kjærlighet ved første blikk, og jeg streber etter de samme verdiene som dem. Jeg gleder meg til både spennende kundearbeid og artige kollegaer, skryter han av sin nye arbeidsgiver.

Tosic blir å finne ved Increos nyoppussede Trondheim-kontor fra første august i år. Der vil han gli rett inn, tror byrået.

- Tosic har erfaring innen så godt som alt vi driver med her, fra backend-utvikling og UX til analyse og SEO. Det er rett og slett en stor ressurs vi har klart å sikre oss her, og det er kult at han velger oss, uttaler Wikstrøm.