twoday opplever «strammere marked», men ansetter seks konsulenter

- Vet at behovet for teknologer vil være stort i årene som kommer, sier twoday-direktør Kristin Nyberg.

Ryan Singh Sangha, Ole Jacob Simensen, Petter Skau-Nilsen, Heidi Elisabeth Sando, 
Martine Stenbro og Svein Hetland er alle nyansatte hos twoday - noen for andre gang, andre rett fra universitetet. 📸: twoday
Ryan Singh Sangha, Ole Jacob Simensen, Petter Skau-Nilsen, Heidi Elisabeth Sando, Martine Stenbro og Svein Hetland er alle nyansatte hos twoday - noen for andre gang, andre rett fra universitetet. 📸: twoday Vis mer

Mens konsulentbransjen generelt opplever tøffe tider og avlyser ansettelser, melder konsulentselskapet twoday om seks nye konsulenter:

  • Martine Stenbro
  • Heidi Elisabeth Sando
  • Ryan Singh Sangha
  • Ole Jacob Simensen
  • Svein Hetland
  • Petter Skau-Nilsen

– Vi forsterker teamet med både erfarne konsulenter og nye talenter rett fra studiet. Selv om det er et strammere marked med høyt prispress akkurat nå, vet vi at behovet for teknologer vil være stort i årene som kommer, sier administrerende direktør i twoday, Kristin Nyberg, i en inn/ut-melding til kode24.

Kommer tilbake

Ryan Singh Sangha returnerer til twoday. Han er fullstackutvikler med hovedfokus på .NET., og erfaring med helsesektoren. Som nyutdannet var han en del av twodays trainee-program Nytt Krutt i 2020, og var konsulent hos Helsedirektoratet i tre år.

Det siste året har han jobbet som konsulent i Webstep, også innenfor helsesektoren, og har nå vendt tilbake til twoday og prosjektet hos Helsedirektoratet.

Backend-utvikleren og teamlederen Heidi Elisabeth Sando returnerer også til twoday, etter et halvt år som statistiker for Kreftregisteret. Hun har fem års erfaring, spesialisering innen Java og erfaring med å løse "komplekse utfordringer innenfor offentlig sektor", ifølge twoday.

– Det er selvfølgelig gøy å komme tilbake til programmering igjen, og jeg har gledet meg til å få bruke jobbdagen med de gode kollegene mine i twoday, sier Sando.

...kommer også tilbake

Martine Stenbro har over 10 års erfaring fra ulike lederroller i virksomhetskritiske prosjekter i offentlig sektor. Hun også begynte sin karriere som Nytt Krutt-trainee i twoday i 2010, og har siden det hatt roller som kundeansvarlig, prosjektleder, funksjonell arkitekt og testleder i sentrale offentlige prosjekter.

Etter to år som Group Manager i Visma Enterprise, kommer Martine nå også kommet tilbake til twoday, i rollen som forretningsleder for utdanningssektoren.

– Jeg trives aller best med å jobbe tett på kunden og drives av å skape de gode løsningene sammen, sier Stenbro.

Nyutdanna fra NTNU

Svein Hetland er en erfaren utvikler med nesten 30 års erfaring innen produktutvikling, med ekspertise innen både Java og .NET-teknologier, i tillegg til at han har erfaring med bruk av Amazon Web Services (AWS), fra selskaper som Embriq AS og Policom AS. Svein er allerede godt i gang med prosjekt hos UDI via twoday.

To av de nyansatte er nyutdannede fra NTNU og går inn i Nytt Krutt-programmet:

  • Ole Jacob Simensen har en master i industriell økonomi, og har tidligere hatt internship i twoday. Han blir nå konsulent innen data og analyse.
  • Petter Skau-Nilsen har en master i kybernetikk og robotikk, og har allerede fått bryne seg på et spennende integrasjonsprosjekt med AWS internt i twoday.