Toastify: Lanserer ny major-oppdatering med ikoner, promises, theming og mye mer

Forrige uke i frontend: Typescript 4.4, React Toastify, SWR 1.0 og ny versjon av React Native

Toastify kommer i ny versjon med en haug med oppdateringer. 📸: Toastify
Toastify kommer i ny versjon med en haug med oppdateringer. 📸: Toastify Vis mer

Dette var uken for such security🔐, romatikk💞 og for 7331 andre ting som også skjedde i frontend-verdenen!

Typescript 4.4 🎉

Tilbake i uke 26 kom TypeScript 4.4 ut i beta. To måneder senere er den endelig lansert. Som alltid gjør de det stadig lettere å utvikle typesikker kode på en elegant måte. Min favoritt i denne versjonen er nok forbedringen av Control Flow Analysis. Ta en kikk på release notes og se om du finner noe spennende!

React-Toastify v8 🍻

Det elegante notifications-biblioteket react-toastify lanserte ny major forrige uke, nemlig versjon 8. Den kommer med ikoner, promises, theming og nye måter å tilpasse varslingene på. Lett å bruke og ser veldig bra ut. Anbefaler en titt på demovideoen deres for å se det nye som har kommet!

https://fkhadra.github.io/react-toastify/migration-v8/

SWR 1.0 🏁

Det populære datahentingsbiblioteket for React, SWR, har endelig nådd milepelen 1.0. Den nye versjonen har fokus på ytelse og pakker halvparten så mye som forgjengeren. I tillegg kommer det nye måter å legge til fallback data på, en immutable mode, mulighet for å legge til middleware oppå hooksa, og ny custom cache-provider. På gjensyn react-query? 🤔

React Native 0.65 og veien videre 🛣

React Native har også lansert ny versjon i det siste. Her finnes oppgradering av Hermes (Facebooks React Native optimaliserte JavaScript VM), accessibility-forbedringer og pakkeoppdateringer.

De har også kommet ut med et roadmap for resten av 2021 hvor de blant annet skal fokusere på forbedre communityet og begynne utrullingen av den nye React Native-arkitekturen til open source. Exciting times!

Det var alt for denne gang. Vi snakkes! 👋