Monica (32) fra KPMG til Glitni: – Jeg er en skikkelig dataentusiast

- Føler de er ekstra på ballen når det gjelder nye teknologier som Databricks og Snowflake, sier Monica Kappelslåen Plassen om ny jobb.

Monica Kappelslåen Plassen (32) går fra KPMG til Glitni.
Monica Kappelslåen Plassen (32) går fra KPMG til Glitni. Vis mer

Dataingeniør og -arkitekt Monica Kappelslåen Plassen (32) går fra KPMG til Glitni.

Glitni er et lite konsulentselskap som spesialiserer seg på data engineering, dataplattformer og datastrategi, og har med Plassen fått til syvende konsulent.

"Dataentusiast"

Plassen er sivilingeniør i fysikk og matematikk fra NTNU, og har spesialisert seg på numerikk og optimering.

"Monica har solid erfaring med å bygge opp dataprodukter fra start til slutt, inkludert alt fra utvikling til rapportering og dataanalyse, og har brukt blant annet Microsoft- og SAS-teknologi i arbeidet sitt" melder Glitni i en inn/ut-melding til kode24.

- Det å jobbe som konsulent passer meg bra. Jeg liker å plukke opp nye ferdigheter og å knekke nøtter for kundene våre, sier Plassen.

- Glitni har et sterkt fagmiljø, og jeg ser fram til å lære enda mer der. De er skikkelige dataentusiaster, og det er jeg også.

Snowflake og DataOps

- Teknologien og metodene i denne bransjen utvikler seg hele tiden, og Glitni føler jeg er ekstra på ballen når det gjelder nye teknologier som Databricks og Snowflake, samt moderne arbeidsmåter som DataOps og CI/CD, sier Plassen i inn/ut-meldinga.

Når hun ikke jobber, skal Plassen være glad i å løpe, male, tegne, strikke og holde på med "diverse andre prosjekter".