Hør hele historien om kode24-dagen: Nerver, nesespray og nachspiel

kode24-dagen ble megasuksess, mener de som stod bak kode24-dagen, i kode24-timen.

Her har Jørgen og Ole Petter en kode24-timens kodequiz på kode24-dagen. Det var skikkelig koselig, og vi fikk både øl og shots levert av lag som jakta på ekstrapoeng. Noe de fikk. Tro meg. 📸: Shawn Arvind
Her har Jørgen og Ole Petter en kode24-timens kodequiz på kode24-dagen. Det var skikkelig koselig, og vi fikk både øl og shots levert av lag som jakta på ekstrapoeng. Noe de fikk. Tro meg. 📸: Shawn Arvind Vis mer

Herre måne, fytti søren og joggu dægeren - kode24-dagen var så utrolig stas!

Her i kode24 har vi ennå ikke kommet oss etter det sjokket det var at det gikk bra: Alle som prata var helt fantastiske, alle standsa fra sponsorene var kjempegøye og alle deltakerne var så sykt koselige og blide.

Jørgen fikk endelig leve ut rockestjerne-drømmen, Ole Petter havna på nachspiel på et familierom med en gjeng utviklere fra vestlandet et sted, og ifølge sikre kilder på sosiale medier var vi ikke alene om å kose oss.

Men vi lærte noe, også! En hel del, faktisk. Og vi oppsummerer både hva vi opplevde og hva vi lærte i ukas episode av kode24-timen. Så gikk du glipp av kode24-dagen, får du i alle fall noe her, rett inn i øret ditt:

kode24-dag, nesespray og feil

Denne uka på kode24s flaggskip-podcast kan du blant annet høre at:

  • Jørgen har brukt hele uka på å lese tilbakemeldinger på kode24-dagen.
  • Ole Petter har også brukt hele uka på å lese tilbakemeldinger på kode24 (og brukt nesespray for første gang i sitt liv og er rimelig bekymra for å bli avhengig).
  • Jørgen og Ole Petter har arrangert Norges koseligste utviklerkonferanse, kode24-dagen, og går gjennom hva vi lærte, og hva du eventuelt gikk glipp av om du var dum nok til å ikke være der.
  • kode24-klubben ler av andre utvikleres feil, som vanlig.
  • Jørgen koser seg med de nye trailerne for Super Mario-filmen.
  • Ole Petter koser seg med Kids in crime.
  • Arild koser seg med vitsene sine.

Norges beste kodevitser

Vi elsker dårlige kodevitser, og har derfor kodevits-spalte hver bidige uke i kode24-timen. Koste hva det koste vil.

Har du en dårlig (eller Gud forby en god) kodevits på lager, er det bare å slenge den i retning hei@kode24.no, så leser vi den opp på lufta.

Som lønn for strevet får du knallhard kritikk og hets, sannsynligvis.