Hjelp oss å bli bedre, vinn kode24-merch!

Vi vil vite hva dere synes om oss, og inviterer til kode24s nye leserundersøkelse og merch-konkurranse.

Jørgen, Kurt, Ole Petter og Mattis i kode24 prøver hver eneste dag å lage den best mulige nettavisa for norske utviklere. Men får vi det til? Det vil vi vite mer om, i vår nye leserundersøkelse! 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Jørgen, Kurt, Ole Petter og Mattis i kode24 prøver hver eneste dag å lage den best mulige nettavisa for norske utviklere. Men får vi det til? Det vil vi vite mer om, i vår nye leserundersøkelse! 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Hva er egentlig sannheten bak UFO-er? Finnes det en Gud? Og hvorfor sjekker ikke samtlige norske utviklere kode24.no flere ganger hver eneste dag?

Ingen vet, men jeg håper å bli klokere på sistnevnte, gjennom kode24s nye leserundersøkelse.

Vi setter kjempestor pris på om du tar deg fem minutter til å fylle den ut, og lokker med premier til de som vil være med i trekningen!

👉 Du finner leserundersøkelsen vår her!

Hjelp oss å bli bedre

kode24 fyller faktisk fem år i år, men vi blir aldri ferdige med å bli den ultimate nettavisa for norske utviklere. Og skal vi bli bedre, må vi vite hva leserne våre vil ha. Det er nettopp det leserundersøkelsen skal hjelpe oss med å forstå.

Her har du tre alternativer for å hjelpe oss:

#1: Bare følge denne lenka til forms.microsoft.com og svare der - som nok er det beste for de fleste.

#2: Lese av denne QR-koden for å fylle det inn på mobilen, om du sitter på PC-en og vil ta deg en tur på dossen eller noe:

image: Hjelp oss å bli bedre, vinn kode24-merch!

#3: Bruke ramma under for å fylle ut skjemaet her og nå (selv om det nok er aller tryggest å heller bruke lenka og ha skjemaet i en egen fane, altså):

Vinn kode24-merch

Som vanlig vil vi gjerne gi en ekstra, fysisk takk til de som setter av tid til oss.

Når du har fylt ut spørreundersøkelsen får du en enkel instruks på hvordan du er med i trekningen av litt kode24-merch-stæsj i posten.

Og har du innspill til jobben vi gjør som du ikke føler du får utløp for i leserundersøkelsen, er innboksen min alltid åpen på ole@kode24.no. Kommentarfeltet under, også.

Tusen, tusen ektefølte takk til alle som setter av litt tid til oss, og vil hjelpe oss å hjelpe bransjen med den best mulige nettavisa!

👉 Du finner leserundersøkelsen vår her!