- Har vært nysgjerrig på konsulent­bransjen en god stund

Computas ansetter fem nye utviklere til kontorene sine i Oslo og Trondheim.

Nicholas Christiansen (32), John Eirik Bjørhovde Nilsen (36) og Jan Are Klaussen ( 36), Lucian Bentea (38) og Bjarne Muri (38) har fått jobb i Computas.

.📸: Computas
Nicholas Christiansen (32), John Eirik Bjørhovde Nilsen (36) og Jan Are Klaussen ( 36), Lucian Bentea (38) og Bjarne Muri (38) har fått jobb i Computas. .📸: Computas Vis mer

Computas har ansatt fem nye utviklere til kontorene sine i Oslo og Trondheim:

Nicholas Christiansen (32), John Eirik Bjørhovde Nilsen (36) og Jan Are Klaussen ( 36) skal være på Trondheim-kontoret, mens Lucian Bentea (38) og Bjarne Muri (38) skal jobbe i hovedstaden.

Tett på forskningen

Christiansen, som får rollen som kunnskapsingeniør, trekker fram nærheten til NTNU som viktig.

– Jeg har tro på at vi kommer til å få en veldig bra arbeidsplass her, sier Klaussen.

Han legger til at Computas har fine lokaler hos DIGS hvor man jobber tett på andre tech-selskaper.

- Det er samtidig en fin miks av folk med erfaring og friskt pågangsmot på kontoret, sier Klaussen, som er ansatt som overingeniør.

Selv om Computas Trondheim er en egen enhet, jobber de tett med sine kollegaer i Oslo.

Et seriøst selskap

Bentea, som er ansatt som overingeniør, har erfaring fra blant annet reMarkable og Vipps, og ansettelsen i Computas er hans første møte med konsulenttilværelsen.

– Jeg har vært nysgjerrig på konsulentbransjen en god stund, og i Computas fant jeg en arbeidsplass som resonnerer med både verdiene mine og teknologiene jeg synes er mest spennende, sier han.

I likhet med sine kollegaer i Trondheim har også Muri bakgrunn fra Twoday.

– Jeg veldig fornøyd med å bli en del av Computas. Selskapet er en faglig bauta og et seriøst selskap som setter sine ansatte høyt, og det er en viktig forutsetning for meg, sier Muri, som skal jobbe som sjefsarkitekt.