Furkan og Eline til Epinova - gleder seg til å kun jobbe backend

Nye arbeidsoppgaver for Furkan Ergin og Eline Raanas.

Furkan Ergin (24) og Eline Raanas (28) har fått jobb som henholdsvis backend- og frontendutvikler i Epinova.📸: Epinova
Furkan Ergin (24) og Eline Raanas (28) har fått jobb som henholdsvis backend- og frontendutvikler i Epinova.📸: Epinova Vis mer

Furkan Ergin (24) og Eline Raanas (28) har fått jobb som utviklere i Epinova.

Epinova har spesialisert seg på å lage nettsteder, e-handel, intranett og selvbetjeningsløsninger.

Skal jobbe med .NET

Ergin er utdannet dataingeniør fra OsloMet, og gikk etter endt studie rett ut i arbeid hos Triona, som fullstack-utvikler.

I Epinova skal han jobbe primært med utvikling i .NET. Furkan sier at han gleder seg mest til å jobbe med noe helt nytt og spennende innen digital handel og CMS.

Han ser også fram til å spesialisere seg innen backend, istedenfor å være en alt-mulig-mann slik han har fungert i tidligere prosjekter.

Spesialisert i 3D-grafikk

Raanaas går inn i jobben som frontend-utvikler. Hun hadde sin første arbeidsdag i september, og har tidligere jobbet i Bouvet. Raanaas har en bachelorgrad i IT, med spesialisering i 3D-grafikk.

Hun synes at Epinova ga et godt inntrykk av det sosiale og faglige miljøet, noe som var avgjørende i valg av arbeidsgiver.

Raanaas forteller at den første tiden har gått fort og vært veldig fin. De første dagene har gått til innføringsmøter og brukt mye tid på å bli kjent med nye kolleger. Hun opplevde onboardingen som godt planlagt og føler seg ivaretatt.