Framer Motion 5 nærmer seg: - Jeg er veldig fan!

forrige uke i frontend: Bli bedre på dokumentasjon, Github Discussions, nye konferanser, React Contributors day, og Matrix-effekt i terminalen.

Framer Motion nærmer seg versjon 5.
Framer Motion nærmer seg versjon 5. Vis mer

Dette var uken for IQ-test 🧠, brukerhistorier fikk nytt liv 💬, og hvor endelig en navlestreng ble kutta 👶. Og 10 266 ting skjedde i frontend-verdenen!

Dokumentasjon

Rachel Nabors er en aktiv person i React-verdenen, en veldig kul kvinne å følge! På en React-konferanse som ble holdt i Finland holdt ho en talk om dokumentasjon og hvordan vi kan bli bedre på dette. Sjekk ut foredraget her 👇

Flere foredrag fra React Finland-konferansen kan du finne her:

Framer Motion 5 nærmer seg

Animasjoner er gøy! Jeg er veldig fan av Framer Motion, og syns de får bevegelse til å se lekende lett ut. Ikke minst er det interessant å se på det nye de utvikler. De jobber hardt med versjon 5, og under kan du se en liten teaser:

Matt Perry viser frem hvordan API’et potensielt kan se ut:

GitHub Discussions

Er du en open-sourcer? I GitHub Beta er det nå mulig å slå på GitHub Discussions, som tillater å la folk stille spørsmål uten å måtte opprette et issue. Verdt å sjekke ut!

Hvis du trenger en liten recap på alt GitHub har sluppet i august, kan du finne en liten oversikt her:

https://github.blog/2021-09-13-whats-new-from-github-changelog-august-2021-recap/

Konferanse-o-rama

Høsten er godt i gang (sorg for noen, glede for andre), og mens regnet melder sin ankomst her til lands, daler konferansene ned rundt oss. Den 26. oktober blir Next.js konferansen holdt, hvor de feirer 5 år! Du kan hente billetten din her, om du er nysgjerrig og vil følge med på det som er nytt for Next.js:

https://nextjs.org/conf?v=3

I tillegg til Next.js konferansen skal React Advanced bli holdt den 22. og 25. oktober. De har to tracks hvor du da kan velge mellom “general” og “pro”, så da er det bare å velge det som passer deg best!

Programmet for konferansen ser du her:

https://reactadvanced.com/#schedule

Bare å legge det i kalenderen! 📆

React Contributor Days

Visste du at det er et arrangement der folk samler for å diskutere fremtiden for React 18? Det gjorde ikke jeg før nå 😅. Så hvis du har 105 minutter hvor du vil høre smarte folk diskutere React 18 med mer, så har du videoen her:

Venter du på Matrix?

Syns du 22. desember er litt lenge å vente på The Matrix Resurrections? Hva med å kose seg med matrix-rain i terminalen?

Det var alt for denne gangen, vi sees en annen uke! 👩💻