Dotrøbbel og kaffemaskiner - våre topp 3 beste og verste ved å være tilbake på kontoret

Podcasten kode24-timen gjenoppstår, med splitter nye spalter og enda mer fnising.

kode24-timens Jørgen Jacobsen og Ole Petter Baugerød Stokke tjuvlåner Rød Løper sitt podcast-studio. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
kode24-timens Jørgen Jacobsen og Ole Petter Baugerød Stokke tjuvlåner Rød Løper sitt podcast-studio. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Etter 85 episoder tok podcasten vår kode24-timen en usaklig lang sommerferie i slutten av mai. Eventuelt tok den ene halvparten av podcasten en usaklig lang pappaperm.

Borte ble den, i alle fall.

Men frykt ikke, gled dere, sannelig jeg sier dere: Fra og med i dag er kode24s flaggskip-podcast gjenoppstått!

Ny sesong, nye spalter

Som den observante lytter og/eller leser kanskje observerer, vil kode24-timens episoder framover serveres torsdag morgen klokka 06:00, i stedet for fredag morgen, slik det var før.

Hvor lange diskusjoner vi hadde i forkant av dette grensesprengende nybrotsarbeidet trenger vi ikke dvele med. Men vi har trua.

Og de grensesprengende nyhetene i sesong 2 stanser ikke der - vi har også nye spalter å by på:

  • "På Tavla" er kode24-timens megafreshe navn på hovedtemaet vårt den uka. Denne uka preiker vi om våre topp 3 verste og beste ting ved å være tilbake på kontoret.
  • "Klubbrapporten" er kode24-timens supersmarte navn spalta hvor vi tar ei runde på kode24-klubben for å se hva norske utviklere har preika om den siste uka.
  • "Ukas Anbefalinger" er kode24-timens småfrekke navn på spalta hvor vi anbefaler én ting hver. Gjerne noe som har meldt seg den siste uka. Det kan være alt fra en bil til en Youtube-kanal, og denne uka er det både en bil og en Youtube-kanal, passende nok.
  • "Vitsespalta" er kode24-timens helsprø navn på spalta hvor vi leser opp en ny kodevits hver uke. Denne uka leser vi opp en hel haug, faktisk.

Send oss kodevitser!

Vitsespalta vår er et direkte resultat av tidligere supersuksess med kodevitser, og vi håper at lytterskaren vår kommer til å eksplodere ved å ha kodevitser hver eneste uke.

Men da trenger vi noe å lese opp hver uke også, da.

Derfor utfordrer vi leserne våre til å sende oss kodevitser til hei@kode24.no, og slenge med postadressa si i samme slengen. Leser vi opp vitsene dine på podcast, så sender vi deg noe rart i posten. Typisk med kode24-logoen på.

Så sett i gang - abonner på podcasten vår, hør på siste episode og send oss kodevitser på epost! Det er bedre å bare hoppe i det med en gang! Godt med alt som er gjort!