Derfor valgte de Supabase: «Føles nesten som juks»

- Supabase gir oss en uslåelig kombinasjon av fleksibilitet, skalerbarhet og enkelhet som ingen andre kan matche, skriver Kristian Rykkje.

- Supabase er intuitivt, godt dokumentert, og så enkelt å bruke at det nesten føles som juks, skriver Kristian Rykkje om hvorfor sideprosjektet Coffeo bruker Supabase. 📸: Privat
- Supabase er intuitivt, godt dokumentert, og så enkelt å bruke at det nesten føles som juks, skriver Kristian Rykkje om hvorfor sideprosjektet Coffeo bruker Supabase. 📸: Privat Vis mer

Da vi kickstartet Coffeo, en revolusjonerende abonnementstjeneste for kaffeentusiaster, sto vi foran et valg som ville definere vår teknologiske fremtid.

Med en bakgrunn som frontendutvikler, tidligere som webutvikler i FotMob og nå som tech lead for frontend i BOB BBL, var jeg på utkikk etter en løsning som ikke bare var intuitiv, men som også rustet oss for vekst.

Valget falt på Supabase, og her er hvorfor det ikke bare var riktig, men avgjørende.

#1: Fleksibilitet, skalerbarhet og enkelhet

Hvorfor vrake Firebase og andre giganter som AWS, Azure, eller Google Cloud?

Svaret er enkelt: Supabase gir oss en uslåelig kombinasjon av fleksibilitet, skalerbarhet og enkelhet som ingen andre kan matche.

Dens kjerne i PostgreSQL tilbyr relasjonsdatabase-styrker som er essensielle for vårt behov for dybde og kompleksitet i datamodellering.

#2: Tilgangsstyring og storage er ikke bare tillegg, de er nødvendigheter

For en tjeneste som håndterer kundenes smak og preferanser, er sikker lagring av bilder og data ikke en luksus – det er kritisk.

Med Supabase får vi dette rett ut av boksen, gjennom enkel tilgangsstyring med Row Level Security og robust Storage-løsninger.

#3: Uutnyttede funksjoner, mange muligheter

Vi skraper bare overflaten.

Supabase sitt tilbud om Vector Database, Realtime, og Edge Functions er som et løfte om en enda bedre og mer engasjerende kundeopplevelse.

Og ja, vi har store planer for disse! Med AI-matching på smakspreferanser og kaffeanbefalinger vil en Vector Database komme godt til nytte.

#4: For frontend-utviklere, en drøm å jobbe med

La oss være ærlige: Supabase sitt JS SDK er en gavepakke til frontendutviklere.

Det er intuitivt, godt dokumentert, og så enkelt å bruke at det nesten føles som juks.

Når det kommer til integrasjoner? NextAuth, Vercel, og mange flere – Supabase integrerer med mange. Dette gjør utviklingen både enkel og effektiv!

«Det er intuitivt, godt dokumentert, og så enkelt å bruke at det nesten føles som juks.»

Supabase vs. resten

Noen vil argumentere for at de "store gutta" i skyen gir mer kontroll og fleksibilitet.

Men for en startup som oss? Kontroll betyr ingenting uten hastighet og smidighet. Å dykke ned i kompleksiteten til AWS eller Google Cloud vil da bli unødvendig vanskelig.

Å velge Supabase var ikke kun et valg av teknologi; det var en strategisk beslutning for å støtte rask innovasjon og brukersentrert utvikling. I en verden hvor teknologi utvikler seg i lysets hastighet og krav for å treffe kundens behov stadig i endring, trenger startups som Coffeo partnere som Supabase – som forstår verdien av tid, brukervennlighet og muligheten til å skalere.

For oss i Coffeo, ble valget enkelt. Med Supabase er vi ikke bare rustet til å tilby en enestående kaffeopplevelse, men også til å navigere inn i fremtidens utfordringer med hastighet og fleksibilitet.