Årets hobbyprosjekt: - Gøy å treffe nerven

KanJegReiseTil.no gikk så det suste i sommer, da det virkelig var forvirring rundt reisereglene, forteller Erik Borge, vinner av kode24-prisen Årets hobbyprosjekt.

Erik Borge beskriver estetikken på KanJegReiseTil.no som et 80-talls Miami Beach tema med deilige pastellfarger. 📸: Skjermdump.
Erik Borge beskriver estetikken på KanJegReiseTil.no som et 80-talls Miami Beach tema med deilige pastellfarger. 📸: Skjermdump. Vis mer

- Jeg og Erlend Storaker, som designet siden, nørda ganske mange timer på KanJegReiseTil.no før sommeren, så det er veldig kult å få anerkjennelse for det, sier Erik Borge, frontendutvikler i Knowit Experience, til kode24.

Før jul publiserte kode24 våre nominerte til årets kode24-priser og gjennom jula har dere stemt på deres favoritter.

Etter nesten 450 stemmer er vinnerne av våre syv kategorier klare. I dag presenterer vinneren av Årets hobbyprosjekt, KanJegReiseTil.no. Prosjektet kapret 36,5 prosent av stemmene i sin kategori.

Leike.no havnet på andreplass med 22.4 prosent av stemmene. Tredjeplassen gikk til Screenstab. På fjerdeplass ligger Pastepal. Glosepus erobret femteplass med 8.7 prosent av stemmene.

Traff nerven

KanJegReiseTil.no er en enkel nettside hvor man kan skrive inn et land, og få vite om man kan reise dit eller ikke. Borge har tidligere beskrevet estetikken som et "80-talls Miami Beach tema med deilige pastellfarger".

- Hvordan har det gått med nettsiden?

- Den gikk så det suste i sommer, da det virkelig var forvirring rundt reiseregler, hvilke land som hadde hvilke farger, regler for (u)vaksinerte og alt det andre.

Han forteller at siden i løpet av sommeren hadde 5000 brukere og over 10 000 søk på land.

- Det var tydelig at det var noe i det. I etterkant åpna ting opp og behovet var ikke like stort. Men det var veldig gøy at vi traff den nerven midt i alt surret.

Det er frontendutvikleren Erik Borge og designeren Erlend Storaker som har laget nettsiden. 📸: Privat.
Det er frontendutvikleren Erik Borge og designeren Erlend Storaker som har laget nettsiden. 📸: Privat. Vis mer

Fortsettelse følger

- Har du noen kule planer for 2022?

- Etter KanJegReiseTil.no har Erlend og jeg pønsket på neste prosjekt. Vi vet ikke helt hva det er enda, men vi vet at det blir noe skikkelig ubrukelig. Fortsettelse følger...