Martin (22) og Dennis (24) skal jobbe hos Increo - mens de studerer

inn/ut: Ingen av dem har erfaring, men en teknisk test overbeviste. 👋

Martin Grøn og Dennis Janzso skal jobbe hos Increo ved siden av studiene. 📸: Privat / kode24
Martin Grøn og Dennis Janzso skal jobbe hos Increo ved siden av studiene. 📸: Privat / kode24 Vis mer

Increo melder om to nye utviklere:

Martin Grøn (22)

Martin er ferdig med 2 av 3 år på en bachelor i informatikk med fordypning innen programmering og systemarkitektur, og har ikke hatt noen jobber innen utvikling tidligere - men i butikk og en betjent DNT-hytte.

I Increo skal han jobbe mest med .NET og C#, mens han studerer ferdig.

- Increo fremsto som et fremoverlent, fremtidsrettet og inkluderende arbeidsmiljø, og jeg ble enda mer overbevist om dette etter at vi opprettet kontakt. Dette fikk jeg også bekreftet da jeg ble invitert med på sommerfesten med gjengen som sitter på kontoret i Oslo allerede før ansettelsen hadde tredd i kraft. Der koste jeg meg veldig og fikk møtt noen av mine fremtidige kolleger, sier Martin.

«Dette fikk jeg også bekreftet da jeg ble invitert med på sommerfesten.»

- Martin tok kontakt med Increo uten at vi hadde noen lyst ut noen stillinger. I Increo har vi gode erfaringer med å ta inn studenter fra tidligere, og da han gjorde et veldig godt inntrykk i samtalene vi avholdte, samt i de tekniske testene, ble det klart at han ville bli et godt tilskudd til den voksende gjengen i Increo, forteller hans nye arbeidsgiver.

Dennis Janzso (24)

Dennis er ferdig med 3 av 5 år på en master i kommunikasjonsteknologi ved NTNU - et sivilingeniørstudium innen IT og telekommunikasjon, med fordypning innen informasjonssikkerhet. Han har også en bachelor i samfunnsøkonomi fra NTNU. Heller ikke Dennis har jobba som utvikler tidligere, men blant annet som bilselger i Møller bil i Trondheim.

Også Dennis skal jobbe mye med .NET og C#.

- Jeg valgte å jobbe hos Increo da det virker som et veldig godt sted å ta sine første skritt inn i IT-bransjen. Jeg tror jeg har mye å lære hos Increo, men også at det er et sted jeg, som nyutdannet, kan bidra og sette spor. Størrelsen på bedriften gjør den veldig attraktiv for min del, og jeg tror Increo er et sted jeg virkelig kan finne tilhørighet, sier Dennis.

- Dennis tok også kontakt med oss uten at vi hadde utlyst noen stilling, og etter en solid jobb i den tekniske testen følte vi oss sikre på at han ville passe godt inn i Increo. Dennis starter i slutten av august og skal kombinere deltidsjobben i Increo med studiene sine. Vår motivasjon er at både han og Martin vil trives så godt i Increo at de begynner på fulltid hos oss etter endt studier, innrømmer arbeidsgiveren.