Markus blir Websteps nye sikkerhets­ekspert

inn/ut: - Sikkerhet kommer stadig høyere på kundens agenda. 👋

Sikkerhetsekspert Markus Andersen starter i Webstep.
Sikkerhetsekspert Markus Andersen starter i Webstep. Vis mer

"Et stadig mer komplekst trusselbilde kombinert med digitaliseringsbølgen gjør det nødvendig å legge mer vekt på sikkerhetsløsninger og sikkerhetskompetanse" mener Webstep.

Derfor vil konsulentselskapet satse videre på nettopp dette, og hanker inn sikkerhetsekspert Markus Andersen.

Markus er utdannet sivilingeniør innen kommunikasjonsteknologi med fokus på informasjonssikkerhet.

Han har tidligere arbeidet med informasjonssikkerhet og sikkerhetshendelser for blant annet Watchcom og Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

Kan sine hacker-verktøy

- Med Webstep som arbeidsgiver får jeg en unik mulighet til å være med å forme fremtiden på en sikker måte! Fleksibilitet og fokus på kompetanseutvikling kombinert med tilgang på spennende prosjekter gjør det attraktivt å være konsulent i Webstep, sier Andersen i en inn/ut-melding til kode24.

"Sikkerhetsovervåking, rådgivning, deteksjon og penetrasjonstesting er stikkord for områder Markus behersker og som stadig oftere kommer opp i prosjekter. Gjennom sine tidligere arbeidsgivere har han blitt godt kjent med hackerverktøy som blant annet Kali, Burp, NMAP, Nessus, Splunk, Bloodhound, Cobalt Strike og flere andre APT-verktøy (Advanced Persistent Threat)" melder selskapet.

Høyt på agendaen

- Vi opplever at sikkerhet kommer stadig høyere på kundens agenda. Det er bra og riktig, og vi må kunne stille med topp kompetanse og ressurser, sier Yngve Kristiansen, rådgiver i Webstep.

- I Markus fant vi ikke bare solid og relevant erfaring innenfor cybersikkerhet, men også en stor porsjon nysgjerrighet og et ønske om å være med å gjøre en forskjell. Engasjement er viktig for å lykkes, og det har Markus.