Frode (40) skal kode for Forse

inn/ut: Utvikler native Android-apper med Kotlin og Firebase. 👋

Frode Nilsen starter som seniorutvikler i Forse. 📸: Privat
Frode Nilsen starter som seniorutvikler i Forse. 📸: Privat Vis mer

Frode Nilsen begynner 2. mars som seniorutvikler i Forse.

Frode er 40 år, har en bachelor i datateknikk fra Høyskolen i Oslo og en master i datateknikk/sivilingeniør fra Norges Teknisk Naturvitenskapelige Universitet (NTNU).

Frode har lang erfaring fra IT-bransjen og startet som .NET utvikler i Software Innovation, har vært selvstendig og gått over til mobilutvikling og vært Tech Lead og Product Manager i Schibsted Product and Tech.

Frode har jobbet med prosjekter innen media, spill, bank og finans. Frode har også holdt en rekke foredrag på blant annet MobileEra og forskjellige Meetups.

Nilsen skal jobbe med utvikling av native Android-applikasjoner, hvor Kotlin er hovedspråket og Android Studio, Android SDK og Firebase vil være naturlige verktøy.

- Frode Nilsen begynner i Forse da vi ser økt etterspørsel etter dyktig utviklere til våre solide og spennende kunder. Vi ønsker også å styrke vår, relativt, nystartede mobil-utviklingsavdeling. Etter at Frode ble bedre kjent med våre utviklere på MobileEra 2019, og kom gjennom det harde tekniske intervjuet, var det moro at han valgte å takke ja til stillingen. Forse Mobil har de samme tøffe kravene til sine utviklere som vårt .NET miljø har til sine utviklere, forteller arbeidsgiveren.

- Jeg ønsket å begynne i Forse fordi de har et svært dyktig fagmiljø jeg ønsker å være en del av, og en mobilavdeling som er i en spennende vekstfase, uttaler Frode Nilsen.