Betzy er ny BI-sjef hos Webstep i Bergen

inn/ut: - Økende etterspørsel etter BI-kompetanse. 👋

Betzy Bell Louis er ny team-lead på BI for Webstep i Bergen.
Betzy Bell Louis er ny team-lead på BI for Webstep i Bergen. Vis mer

Webstep vil bli bedre på Business Intelligence og analyse, og har derfor ansatt Betzy Bell Louis som team-lead på BI i Bergen.

Betzy har over 20 års erfaring med data og analyseløsninger, og jobbet hos ledende virksomheter i Norge, ifølge Webstep.

Hun har en mastergrad i informasjonsvitenskap fra Universitet i Bergen, og har gjennom sin lange karriere jobbet både som utvikler, teknisk arkitekt, løsningsarkitekt og team-lead.

"Alltid sulten"

Betzy startet opp i Webstep 6. april, og er allerede godt i gang med flere kundeleveranser.

- Jeg har jobbet med mange Webstep-konsulenter i mitt yrkesaktive liv, og har alltid vært nysgjerrig på hvordan det ville være å jobbe for dem, sier Betzy Bell Louis i en inn/ut-melding til kode24.

- Jeg hadde hørt mye bra om Webstep som en arbeidsplass, der konsulentene blir godt tatt ivaretatt og lærer mye. Det passer meg godt. Jeg er alltid sulten på mer kunnskap, men synes også det er gøy å dele min innsikt med andre. Som team-lead på BI hos Webstep får jeg alt dette, i tillegg til å kunne være med på spennende kundeprosjekter.

"Tungvekter"

Betzy er ekspert på Microsofts produktportefølje innenfor data- og analyseløsninger, og har utviklet svært store datavarehus basert på Microsofts on-premise løsninger.

Over tid har hun også bygget opp tung erfaring på Azure skyløsninger, og er en av de ledende ekspertene på innsiktsløsninger som Power BI og Power Apps.

- Betzy er en tungvekter innenfor Business Intelligence, med bøttevis av erfaring på hvordan praktisk bygge gode løsninger for å hente ut verdi av data, sier avdelingsleder Erlend Nævdal i Webstep Solutions i Bergen.

- Vi opplever en økende etterspørsel etter BI-kompetanse for å hjelpe våre kunder å utnytte sine data bedre. Med Betzy på laget stiller vi enda sterkere når vi skal levere vår egenutviklede arkitektur for Power BI i markedet.