Torstein (34) fra TV 2 til Ditio: - Fagfeltet har fått lite digital kjærlighet

- Fantastisk spennende å jobbe med, sier Torstein Skulbru i Ditio.

34 år gamle Torstein Skulbru er ny teknisk produkteier i selskapet Ditio.
34 år gamle Torstein Skulbru er ny teknisk produkteier i selskapet Ditio. Vis mer

34 år gamle Torstein Skulbru er ny teknisk produkteier i selskapet Ditio.

Selskapet beskriver seg selv som å tilby en "lønnsom anleggsplass gjennom smart dokumentasjon av timer, endringer og bilder i sanntid".

Skulbru kommer fra rollen som senior mobilutvikler og tech lead på mobil i TV 2, hvor han jobba i fire år med blant annet utviklingen av apper som TV 2 Sporten, TV 2 Været og TV 2 Nyhetene.

Før dette var han konsulent hos Tieto Evry sin avdeling i Bergen, som tech- og team lead for mobil.

"Fått lite digital kjærlighet"

- Jeg begynte å jobbe i Ditio fordi jeg så et umiddelbart potensiale i å være med å skape en global aktør innen "digital entreprenør-bransjen", og likte spesielt godt løsningen Ditio har laget for massetransport og effektene dette har på miljøet, sier Skulbru i en inn/ut-melding til kode24.

Det er nettopp Ditios løsninger for massetransport, altså transport av masse, Skulbru skal ha fokus på i den nye jobben sin.

- Samtidig som dette kombinerer teknologier som maskinlæring og mobilitet innenfor et fagfelt som tradisjonelt sett har fått lite digital kjærlighet, fortsetter han.

- Det er fantastisk spennende å jobbe med prosjekter hvor vår data blir brukt til å redusere utslipp og gjør at autonome lastebiler og gravemaskiner får datasett som optimaliserer gevinstene både økonomisk og miljømessig.

Trekkplaster

Erik Aadland, daglig leder i Ditio, er veldig glad for sin nye produkteier og utvikler.

- De siste månedene har vi ansatt fem nye utviklere, og satser på en sterk kjernekompetanse internt framover, nå som vi skal selge produktet vårt internasjonalt, sier Aadland i inn/ut-meldingen.

- Nå står det kø i døra av flinke talenter som tidligere har jobba med Torstein, som nå har blitt nysgjerrige på Ditio og vil jobbe med vårt sterke tek-team.