Tore (49) har gått fra Commodore 64 til Ice til Boitano

- PacMan og Space Invaders ledet han fra oppvekst i Vaksdal til informatikk i Molde.

Tore Erstad er Boitanos siste utvikler og ferskeste partner.
Tore Erstad er Boitanos siste utvikler og ferskeste partner. Vis mer

"ZX Spectrum og Commodore 64… Undertegnede og nyeste partner i Boitano, Tore Erstad, må nok erkjenne at vi er veteraner i denne bransjen, når vi mimrer om sånt" skriver partner Ove Suhr i Boitano i en inn/ut-melding til kode24.

49 år gamle Tore Erstad er altså Boitanos siste utvikler og ferskeste partner.

Andersen Consulting

"For Tores del ledet PacMan og Space Invaders han fra oppvekst i Vaksdal til informatikk i Molde" skriver Suhr om sin nye kollega.

"Etter hvert også ut i jobb som konsulent i Andersen Consulting, som jo Accenture het den gang. Tore har også vært konsulent i Unit4 og Bouvet, blant annet på oppdrag hos Forsvaret og Statnett, før han satset på fast ansettelse hos Ice."

Men så skal Erstad ha blitt nysjerrig på livet som partner, og etter å ha jobba med flere Boitano-konsulenter valgte han å gå over hit.

Løping og familie

"Som en av oss i Boitano er Tore nå hos DNV. Hos DNV jobber Tore med et system for kontroll av hvorvidt skip forholder seg til reglement og utslippsregler på korrekt vis. I utgangspunktet er Tore fullstack, men han er takknemlig for å få gjort litt mer frontend nå hos det tradisjonsrike selskapet på Høvik" skriver selskapet i inn/ut-meldinga.

"Ved siden av ny jobb i Boitano og familie, legger Tore inn godt med kilometer i Nordmarka. Det er for øvrig bra med løpsinterresse i partnerskapet. Kanskje kan en teambuilding-tur til et ny-åpnet Europa med deltakelse i en av de store bymaratonene være under oppseiling? Berlin, Amsterdam, Roma…"