Tanet (28) slutter i Forte Digital – «savna startup-vibe»

Tanet Trimas går fra Forte Digital til Yne.

28 år gamle Tanet Trimas slutter som konsulent i Forte Digital og begynner som konsulent i Yne.
28 år gamle Tanet Trimas slutter som konsulent i Forte Digital og begynner som konsulent i Yne. Vis mer

28 år gamle Tanet Trimas slutter som konsulent i Forte Digital og begynner som konsulent i Yne.

I Forte var Trimas fullstack Java-konsulent. Her var han med å utvikle TimeButler – en intern integrasjon utviklet i Java med Spring Boot, mellom Slack og timeføringssystemer.

Trimas var også med som mentor i flere prosjekter for frontend-utviklere i React, blant annet innenfor lakseoppdrett og varehandel-sektoren.

«Han har også ambisjoner om å lære seg Rust ved å løse Advent of Code.»

Timeføring, laks, handel

Ifølge sin nye arbeidsgiver jobber Trimas mye med Kotlin, TypeScript og React, og skal være interessert i blant annet WebAuthn, Web Components og OAuth2.

"Den siste tiden har Tanet blitt mer interessert i DevOps og snust i emner som Kubernetes, skyteteknologi og OpenTofu. Han har også ambisjoner om å lære seg Rust ved å løse Advent of Code. For øyeblikket jobber han med et spennende internprosjekt hvor han utforsker hypen rundt AI, samt ulike språkmodeller" melder Yne.

Trimas bidrar også som en del av javaBin, den frivillige organisasjonen som blant annet arrangerer JavaZone.

Samfunnsnytte og vibe

"Det er ikke nødvendigvis så veldig viktig for Tanet hva som utvikles, så lenge det har en god samfunnsnytte og domenet i seg selv er spennende. Han er opptatt av å ha det gøy på jobb og skape gode relasjoner" melder Yne.

"Tanet har jobbet i store selskaper med mange ansatte, men har den siste tiden savnet en startup-vibe, og å kunne utgjøre en større forskjell i et selskap. Dette savnet utløste lysten til å undersøke andre muligheter på markedet."

Ifølge Yne starta Trimas hos dem på grunn av det gode miljøet og så videre og så videre, og legger til:

"Det var også kult for han å se at Yne tilbyr en god og åpen lønnsmodell."