kode24 på Defcon: - Allerede før jeg kommer fram har jeg klart å "hacke" meg selv

Mattis er på vei til Las Vegas for Defcon og sikkerhetskurs, og vil gjerne møte deg.

Mattis før avreise i de glade dager da han fremdeles hadde tilgang til pengene sine. 📸: Privat
Mattis før avreise i de glade dager da han fremdeles hadde tilgang til pengene sine. 📸: Privat Vis mer

Tjallabais! 💥

Mens jeg skriver dette sitter jeg og dunker innbitt på skjermen i setet foran meg i et håp om at flyet skal gå bittelitt kjappere. Jeg sitter nemlig på flyet, og hadde jeg hatt vindusplass ville jeg sett England gli forbi under.

Målet er Las Vegas for å være med på et kursopplegg om digitale trusler. Og det finnes jo ikke et bedre sted å gjøre det på enn i denne byen akkurat nå, for denne uka arrangeres DEFCON.

En festival som nok mange utviklere kjenner til, men som for ordens skyld er en av verdens største og mest respekterte sikkerhetskonferanser.

Hacka meg selv

Jeg gleder meg av flere grunner, ikke bare fordi at jeg gleder meg (som en liten kid) til å høre og oppleve flere av verdens fremste eksperter innenfor feltet. Men også å bare puste inn lufta på konferansen

Sjekk denne episke, offisielle dokumentaren, da vel:

Men allerede før jeg har satt beina mine på amerikansk jord har jeg klart å "hacke" meg selv. I gladparanoiaen min (ja, jeg mener fremdeles at det bør bli et ord), har jeg klart å glemme å installere bankID på telefonen jeg har med. Kommer jeg inn på den ekte mailen min? Nei, det gjør jeg jo fader meg ikke heller. Fordi noen har vært litt for flink med å rigge seg til med uendelig lange passord og ulike vaults, som denne personen har glemt å installere. Aldri pakk klokka 2 på natta…

I praksis: Jeg har basicly tatt meg selv som gissel. LOOOOL…

Møt meg!

Så: Ser du en mørkeblond siddis som vandrer rundt i byen med tomt blikk og slitte klær, så er det en stor sjanse for at det er meg.

Neida, men det jeg egentlig ville si var: Er du på konferansen, skriv til meg på Signal, da vel! På 48348306. Det er alltid kjekt å hilse på leserne våre og ta en prat.

Og jeg sverger: Har ordnet finansene innen da, du slipper å spandere øl! 😂

Vi sjåast!