Hei, utvikler: Fortell oss hva du tjener og hvordan du trives, vinn klistremerker!

kode24 lanserer sin siste lønns- og trivselsundersøkelse, som blir bedre jo flere som er med.

Ole Petter og Mattis følger nøye med mens utvikler Jørgen fyller ut vår nyeste spørreundersøkelse. Du skal slippe å bli sett over skuldra, altså. Faktisk er du helt anonym. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Ole Petter og Mattis følger nøye med mens utvikler Jørgen fyller ut vår nyeste spørreundersøkelse. Du skal slippe å bli sett over skuldra, altså. Faktisk er du helt anonym. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Helt siden starten av kode24 har vi kjørt våre jevnlige spørreundersøkelser, ofte kalt Kodeløkka.

De siste årene har de også blitt en jevnlig lønnsundersøkelse, og i all beskjedenhet blitt landets viktigste, åpne lønnsstatistikk for norske utviklere.

Vi mener resultatet er mer rettferdig lønn for alle norske utviklere.

For å få så gode tall som mulig, er vi avhengig av at så utviklere som mulig svarer. Så vi håper du setter av fem minutter - og lokker med eksklusiv merch.

👉 Du finner undersøkelsen på Google Forms, her!

Lønn, arbeidshverdag, trivsel

I år har vi delt opp undersøkelsen i tre deler:

  • Den første delen handler om jobben din og lønna di. Hvor i landet jobber du? Hva jobber du med? Hvor lenge har du jobba? Og viktigst; hva tjener du?
  • Den andre delen handler om arbeidshverdagen din. Hvor mye tid får du brukt på faktisk programmering? Er du fornøyd med dette? Hvor mye jobber du hjemmefra? Og er du fornøyd med dette?
  • Tredje del handler om trivsel på arbeidsplassen. Hvor godt trives du med koden du jobber i? Hvor stolt er du av sluttproduktet? Hva er viktigst av de to? Hva skal til for at du bytter jobb? Og har du opplevd kjipe ting som mobbing eller seksuell trakassering på jobb?

Jo flere som svarer, jo bedre tall får vi, og jo viktigere og riktigere artikler kan vi skrive, så tusen takk til alle som gidder å sette av fem minutter!

👉 Du finner undersøkelsen på Google Forms, her!

En trio av klistremerker med trusemann, tastatur og kode24-logo venter 10 heldige deltakere av årets spørreundersøkelse. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
En trio av klistremerker med trusemann, tastatur og kode24-logo venter 10 heldige deltakere av årets spørreundersøkelse. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

kode24-klistremerker

Jada, joda, det er fint og viktig med god journalistikk rundt sentrale temaer i bransjen vår. Men du må selvfølgelig lokkes med noe mer. Og med mer, mener vi som regel klistremerker.

Denne gangen har vi noen eksklusive klistremerker, som vi i redaksjonen allerede har klistra på det meste vi eier og har, faktisk: Ett med David Skaufjord sitt "IT-fyr i metaverset"-design, ett med "kode24.no på et mekanisk tastatur"-design og ett med "retro-regnbue-kode24-logo"-design.

Vi trekker ut 10 stykker som får en konvolutt hver, med en bunke av alle de tre klistremerkene. Hvordan du er med i trekningen får du vite etter å ha fullført undersøkelsen, og vi sørger selvfølgelig for at du forblir helt anonym.

Tusen takk til alle som blir med, så snakkes vi i alle de gode artiklene framover!

👉 Du finner undersøkelsen på Google Forms, her!