Astrid (31) og Sindre (26) til Grensesnitt: - Endelig lyktes vi!

Astrid Rommerud og Sindre Åtland har fått seg nye jobber på Bryne.

Astrid Rommerud og Sindre Åtland har fått seg jobb i Grensesnitt.
Astrid Rommerud og Sindre Åtland har fått seg jobb i Grensesnitt. Vis mer

Selskapet Grensesnitt, som blant annet utvikler nettsider og apper fra kontoret sitt på Bryne, melder om to nye ansatte: Astrid Rommerud og Sindre Åtland.

Astrid Rommerud

Den 31 år gamle UX-designeren Astrid Rommerud kommer fra Folkeakademienes Landsforbund, og har mellom dem og Grensesnitt gjort noen frilans-oppdrag fra det som nå er hennes nye arbeidsgiver.

"I Grensesnitt skal Astrid jobbe med alt mulig innenfor UX design; rådgivning, brukerundersøkelser, konseptutvikling, prototyping og brukertesting" melder Grensesnitt.

Rommerud har studert UX-design, i tillegg til en master i musikkvitenskap og en etterutdanning i prosjektledelse.

- Det som trakk meg mot Grensesnitt var viktigheten av brukervennlig design i utvikling av digitale løsninger. Her sitter vi utviklere og designer og jobber tett sammen med prosjekter i lokaler med nydelig utsikt, sier hun i en inn/ut-melding til kode24

- Astrid er grundig og grei, pluss at ho både har kunnskap og erfaring som passar svært godt til jobben ho skal gjera. Derfor er me glade for at ho valte oss! sier designleder Martha Lyngnes.

Sindre Åtland

26 år gamle Sindre Åtland er Grensesnitt sin nye frontend-utvikler. Han kommer fra en jobb som webdesigner i Fabel Media, hvor han jobba i fire år.

"Med et over gjennomsnittlig energinivå går overskuddsenergien etter arbeidsdagen til 5. divisjonsfotball, løping, ski, squash og fjellturer" melder hans nye arbeidsgiver.

- I jakt på nye utfordringer viste Grensesnitt seg å være svært attraktive. Med en solid kundeportefølje og en dyktig gruppe utviklere, skaper det et perfekt miljø for utvikling innenfor faget, sier Åtland i inn/ut-meldinga.

- Sindre har vi prøvd å få med oss før, og endelig lyktes vi! Han er en kreativ webdesigner og -utvikler som vi tror vil tilføre mye til teamet vårt. At han er en barista av rang er heller ingen ulempe, sier daglig leder og utvikler Bjørnar Tollaksen i Grensesnitt.