Victoria (34) og Paal (34) starter i Increo

inn/ut: En utdanna animatør og en elektroniker skal begge jobbe som utviklere. 👋

Victoria Retallick og Paal A. Bergsmark starter i Increo. 📸: Increo
Victoria Retallick og Paal A. Bergsmark starter i Increo. 📸: Increo Vis mer

Increo melder om to nye ansatte:

Paal A. Bergsmark (34)

  • Utdanning: Service elektroniker – Data og kontorsystemer, men drevet med webtech siden barneskolen.
  • Tidligere jobber: Fullstack webutvikler hos Ramsys AS, deretter app backend utvikler hos Ways AS og nå Increo.
  • Hobby: Paal sier selv at han er en gamer som også liker en god film/serie. Videre er han en selverklært teknofil som liker å holde seg oppdatert på hardware. Han jobber også av og til på noen mindre prosjekter utenfor jobb hvor han blant annet har laget en laserlabyrint (slik som man ser sikrer bankhvelv på film) ved bruk av en røykmaskin, lasere, speil, raspberry pi, solcellepanel (sensor) og en BBC micro:bit.
Paal A. Bergsmark. 📸: Increo
Paal A. Bergsmark. 📸: Increo Vis mer

Paal jobber med Linux, Apache, MySQL, Wordpress, Bootstrap, jQuery og sier selv “Ja, er klar over at dette virker veldig utdatert ved første øykeast, men all stack/teknologien rundt er selvfølgelig mer moderne». Her legger han til blant annet Gutenbergblokker, docker (containers), Git, Gitlab, CI/CD, Nginx proxy/lastbasert, Redis, mariaDB10, Composer, PSR-4, Bedrock, Timber og NPM.

"Jeg valgte å jobbe hos Increo da jeg så på det som en god mulighet til å utvikle meg ytterligere på frontend og også for å kunne bistå driftavdelingen. Videre synes jeg det var positivt at kjønnsfordelingen var så godt balansert i forhold til en typisk teknologibedrift" sier Paal i meldingen fra Increo.

"Vi ansatte Paal fordi han har mye erfaring fra tilsvarende miljø med veldig avanserte tekniske løsninger. Paal er tydelig oppdatert på teknologi og brenner for komplekse backendløsninger. Da vi sjekket opp referansene på Paal fikk vi til svar at han tilførte fagmiljøet sitt enormt mye, og det var derfor ingen tvil om at han hadde tyngden vi trengte for å styrke kontoret vårt i Oslo!" uttaler den nye arbeidsgiveren.

«Ja, er klar over at dette virker veldig utdatert ved første øyekast, men all stack / teknologien rundt er selvfølgelig mer moderne.»

Victoria Retallick (34)

  • Utdanning: Bachelorgrad i animasjon.
  • Tidligere jobber: Jobbet 7 år i London som kreativ utvikler før hun flyttet til Trondheim. I Trondheim har hun tidligere jobbet for Zedge og Breach før hun nå er hos oss.
  • Hobby: Når Victoria ikke jobber liker hun å ta seg en løpetur eller å slappe av med akvarellmaling hjemme. Hun er heller ikke fremmed for spilling og holder en knapp på de analoge brettspill.
Victoria Retallick. 📸: Increo
Victoria Retallick. 📸: Increo Vis mer

Victoria skal jobbe med frontend hos noen av de største kundene våre, men også fullstack på noen mindre prosjekter. Av teknologier skal hun jobbe med React og .Net, og har mye erfaring fra Angular, Vue +++.

"Jeg valgte Increo fordi det virket som en morsom og kreativ arbeidsplass med en vennlig atmosfære. Jeg ville veldig gjerne jobbe i et selskap med en sterk designavdeling og valget falt derfor på Increo. Videre liker jeg at vi har en veldig flat struktur hvor alle de ansatte blir hørt og at alle har ansvar for sine leveranser! Løsningen vi lager er veldig gjennomførte, og siden alt innhold produseres på norsk hjelper det meg mot å nå mitt mål om å snakke flytende norsk" sier Victoria.

"Victoria har utrolig mye erfaring på frontend og ønsker å spesialisere seg videre på dette. Hun er opptatt av å få det meste ut av løsningene vi skaper og ønsker alltid å legge til det ekstra. Den faglige tyngden og kompetansen Victoria sitter på gjorde henne til et naturlig valg for å styrke vår kompetanse på frontend" uttaler arbeidsgiveren.