Kristian (27) fra TietoEVRY til Webstep

inn/ut: - Det er slike folk vi trenger for å være med å utvikle morgendagen! 👋

Kristian Oddtrøen går fra TietoEVRY til Webstep. 📸: Privat
Kristian Oddtrøen går fra TietoEVRY til Webstep. 📸: Privat Vis mer

27 år gamle Kristian Oddtrøen går fra TietoEVRY til Webstep.

I gamlejobben var han systemansvarlig, med ansvar for flere store systemer innen bank- og finanssektoren.

"Kristian er en positiv og nøyaktig utvikler, med hovedkompetanse innenfor arkitektur, back-end-utvikling (blant annet REST- og SOAP API-er, Oracle-databaser) og smidig utvikling. Han har en bachelor i IT- og informasjonssystemer fra Universitetet i Sørøst-Norge og en master i informatikk fra Universitetet i Oslo med fokus på store, komplekse informasjonssystemer" melder Webstep.

- Jeg gleder meg til å jobbe med ekspertmiljøet i Webstep! Satsingen på egne løsninger levert som en tjeneste (SaaS) viser at at Webstep ønsker å ta en større del av verdikjeden. Det er en reise jeg har lyst til å være med på, sier Oddtrøen.

«Og sist, men ikke minst så er han en utrolig hyggelig og sosial person.»

Hos Webstep er han ansatt i Webstep Solutions, og vil jobbe på prosjekt ute hos kunder, men også være med å utvikle løsninger Webstep-løsninger som skal leveres i markedet.

- Vi i Webstep er glade og stolte over å få Kristian med på laget. Vi har ansatt Kristian fordi han er rasende dyktig, alltid nysgjerrig på ny teknologi og fordi han er svært kvalitetsbevisst i sitt arbeidet. Og sist, men ikke minst så er han en utrolig hyggelig og sosial person som bidrar stort både faglig og sosialt. Det er slike folk vi trenger for å være med å utvikle morgendagen, sier rådgiver i Webstep, Ida Furnes Breivik.