kode24 starter konferanse-kalender for utviklere

Finn alle meetups, kurs, konferanser og foredag om programmering i kode24-kalenderen! 😻

Om du er én utvikler som vil fortelle om noe sært på et lite fromostseminar, eller en diger arrangør som JavaZone, så vil vi gjerne ha dere med på kode24-kalenderen - oversikten over alle events for norske utviklere. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Om du er én utvikler som vil fortelle om noe sært på et lite fromostseminar, eller en diger arrangør som JavaZone, så vil vi gjerne ha dere med på kode24-kalenderen - oversikten over alle events for norske utviklere. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

IT-bransjen har alltid vært full av konferanser, kurs, frokostmøter og meetups. Men i 2020 kom koronapandemien og kansellerte alt sammen.

Utover året kom digitale events for fullt og fikk litt fart i sakene igjen, og når vi nå går inn i 2021 er forhåpentligvis også fysiske konferanser på vei tilbake.

kode24 vil hjelpe både arrangører og utviklere med å ta hverdagen tilbake, og starter derfor Norges eneste felles event-kalender for utviklere; kode24-kalenderen på kode24.no/kalender.

Her skal vi samle alle konferanser, kurs, frokostmøter og meetups for norske utviklere - både fysiske og digitale - på ett sted.

På kode24.no/kalender finner du kode24-kalenderen - alltid med de neste arrangementene for norske utviklere.
På kode24.no/kalender finner du kode24-kalenderen - alltid med de neste arrangementene for norske utviklere. Vis mer

Hva er kode24-kalenderen? 📆

kode24-kalenderen åpner vi en enkelt oversikt over alt som foregår av arrangementer i norsk utviklerbransje.

For nei - vi er ganske sikre på at det ikke finnes noen andre felles utlistinger av alle arrangementer for norske utviklere.

For joda - du finner for eksempel meetups på meetup.com og arrangementer fra mediehusene selv på sider som Digi og Computerworld, men ingen av dem samler alle arrangementer fra alle aktører på ett sted.

Det er nettopp det kode24.no/kalender vil gjøre. Du finner den i toppmenyen vår; som "kalender" til høyre for "jobb".

Hvordan får jeg mitt arrangement inn på kode24-kalenderen? 🎯

For at kode24.no/kalender skal bli bra, og for at praktisk talt alt skal komme seg inn dit, er vi avhengig av at de som arrangerer noe faktisk melder det inn.

Å få inn et arrangement i kode24-kalenderen er så enkelt som å fylle ut et kort skjema på kode24.no/events.
Å få inn et arrangement i kode24-kalenderen er så enkelt som å fylle ut et kort skjema på kode24.no/events. Vis mer

Det gjør du gjennom et enkelt skjema du finner i kode24-kalenderen. Innsendelsen din gås gjennom av kode24, før vi publiserer arrangementet i kode24-kalenderen slik du sendte det inn til oss.

Ingen arrangementer er for store, ingen er for små. Om de er digitale eller foregår i det virkelige liv spiller heller ingen rolle. Og vi vil selvfølgelig gjerne ha med arrangementer som foregår i hele Norge.

Vi er altså ute etter ting som er interessante for utviklere. Men om det er en meetup hvor dere skal bygge deres egne tastaturer eller en diger Java-konferanse i Oslo Spektrum, er hipp som happ.

Og uansett hvor stort arrangementet ditt er, er det helt gratis å bli lista ut på kode24.no-kalenderen.

Hvorfor skal jeg gidde å være med i kode24-kalenderen? 🤷

Det er helt gratis for alle å registrere arrangementet sitt i kode24-kalenderen. Så du har ingenting å tape - annet enn de to minuttene det tar å fylle ut skjemaet vårt da, såklart.

«På nettavisa for utviklere veit du at du når de riktige leserne.»

For disse to minuttene får du eksponering mot kode24s lesere - mellom 60.000 og 100.000 hver måned. Og på nettavisa for utviklere veit du at du når de riktige leserne.

En oppføring på kode24.no/kalender vil dessuten sende leserne våre direkte til dine nettsider om arrangementet, med alle de fordeler det måtte føre med seg.

Jeg vil kjøpe reklame for arrangementet mitt på kode24. Går det an? 💸

En vanlig oppføring i kode24-kalenderen skal være gratis å legge inn. Samtidig ser vi at arrangementer etter hvert kan bli enda et økonomisk bein for oss å stå på, noe kode24 er avhengig av for å overleve.

Nå lanserer vi kode24-kalenderen uten å ha landa alt det kommersielle rundt den. Litt fordi vi rett og slett ikke vet hvor stor interessen er, og litt fordi vi er så smidige og kule.

Men har du et arrangement du gjerne vil kjøpe litt ekstra oppmerksomhet til, hjelper vi deg gjerne! Send oss en epost, så hører du fra de hos oss som har med penga å gjøre.

Vi håper uansett at event-kalenderen vår vil hjelpe leserne våre med å finne bra arrangementer, og arrangementer med å finne bra deltakere - nå som vi skal ta hverdagen tilbake igjen, sakte men sikkert. Vi snakkast i kalenderen!