Heidi Brovold ny CTO i Capra Consulting

inn/ut: Kommer fra TietoEVRY for å hjelpe med AWS-satsning. 👋

Heidi Brovold er nå CTO i Capra Consulting. 📸: Privat
Heidi Brovold er nå CTO i Capra Consulting. 📸: Privat Vis mer

Heidi Brovold begynte i stillingen som CTO i Capra Consulting 1. april. Hun kommer fra stillingen som nordisk fagansvarlig for “business consulting”, avdelingsleder og rådgiver innen innovasjon i TietoEVRY.

Brovold får ansvaret for Capras faglige utvikling innen de teknologiområdene selskapet satser på, blant annet å bygge "Norges råeste fagmiljø innen sky", og AWS spesielt.

Hun skal jobbe særlig tett med Capras fagsjefer for frontend, backend, public cloud, teknisk arkitektur og prosessledelse, og har fokus på å styrke kulturen for læring og kompetansedeling.

- Heidis imponerende track-record og brennende engasjement for innovasjon, ledelse og læring var perfekt for oss og vårt mål om å bygge Norges beste kompetansemiljø på våre faglige satsningsområder, sier administrerende direktør i Capra, Aslak Ege.

- I tillegg tilfører hun oss sterk kompetanse på ledelse, og vi gleder oss til å lære av henne.

Tidligere har Brovold jobbet i krysningspunktet teknologi og innovasjon i blant annet DNV GL og Telenor. Hun er utdannet innen informatikk, teknologiledelse og innovasjon ved TU Delft, NTNU/MIT og NHH.

- Jeg begynte å jobbe i Capra på grunn av kulturen, hvor åpenhet og inkludering mellom knallflinke og lærende folk står i høysetet. Jeg brenner for læring og lederskap med innovasjon i tech-miljøer som formål - og der ser jeg en god match mellom Capra og meg, sier Brovold.