Tise ansetter iOS- og backend-utvikler: - Vi er så stolte

Ada Skarsholt er ny iOS-utvikler og Andreas Svendby ny backend-utvikler hos Tise.

Tise har ansatt Ada Skarsholt som iOS-utvikler, og Andreas Svendby som ny backend-utvikler.
Tise har ansatt Ada Skarsholt som iOS-utvikler, og Andreas Svendby som ny backend-utvikler. Vis mer

Tise, appen for kjøp og salg av brukte klær, har ansatt to nye utviklere:

Ada Skarsholt som iOS-utvikler, og Andreas Svendby som ny backend-utvikler.

– Vi er så stolte over å ønske Ada Skarsholt og Andreas Svendby velkommen ombord til Tise-teamet. De sitter på både relevant erfaring og teknisk innsikt som Tise trenger for å fortsatt kunne tilby en førsteklasses brukeropplevelse på plattformen i årene fremover, sier Thomas Bruun, utviklingssjef i Tise, i en inn/ut-melding til kode24.

Ada Skarsholt

Ada Skarsholt kommer fra jobben som "innovasjonsutvikler" hos DNB, som skal inkludere "en minneverdig periode som utsending til Silicon Valley", og har tre års erfaring som utvikler.

– Jeg er svært spent på å bli en del av Tise-familien, sier Skarsholt.

– Å jobbe som iOS-utvikler i et selskap med en tydelig forpliktelse til miljøet, samfunnet og likestilling, gir meg en fantastisk mulighet til å kombinere min lidenskap for teknologi med et meningsfullt formål.

Andreas Svendby

Andreas Svendby har en bachelorgrad i anvendt matematikk og en mastergrad i informatikk fra Universitetet i Tromsø. Han har jobba som konsulent i Bekk, og senere som medgrunnlegger av byrået Eye Eye.

Tise beskriver han som å ha "dybdekunnskap innen systemdesign", og skal blant annet gjennom å ha jobba med Spacemaker ha "uvurderlig innsikt i teknologisk vekst og skalerbarhet".

– I mitt nye eventyr som backend-utvikler hos Tise, ser jeg frem til å ta fatt på spennende utfordringer knyttet til sikkerhet og infrastruktur. Det er en unik mulighet til å være en del av et dedikert teknologiteam og bidra til den kontinuerlige forbedringen av en plattform som berører så mange menneskers liv, sier Svendby.