Solveig gikk fra BI til NITH: - Bedre på logikk enn matematikk

Solveig Maria Nes vender tilbake til twoday etter fire år hos DNB og Greenbird.

Solveig Maria Nes (33) har fått seg jobb som konsulent hos twoday.
Solveig Maria Nes (33) har fått seg jobb som konsulent hos twoday. Vis mer

Solveig Maria Nes (33) har fått seg jobb som konsulent hos twoday.

Og det er ikke første gang; det var her hun starta karrieren for fire år sida, men siden den gang har hun vært tre år i DNB, med ansvar for å modernisere deres applikasjonsplattform, og ett år i Greenbird, hvor hun jobba med miktotjenestearkitektur, frontend, agile prosesser og teamledelse.

Elsker programmering

– Det føles som å komme hjem igjen. Det er noe med kulturen i twoday som jeg ikke har funnet noe annet sted. Jeg merker det med en gang jeg går inn dørene på kontoret. Her er det folk som genuint ønsker deg vel, sier Nes i en inn/ut-melding til kode24.

Nes har en bachelor i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og en bachelor i IT fra NITH med spesialisering i "enterprise-programmering".

– Jeg fant ut i løpet av økonomiutdannelsen at jeg er mye bedre på logikk enn matematikk. Da jeg startet på NITH begynte jeg på interaksjonsdesign, men oppdaget at jeg elsker programmering, og bestemte meg derfor for å heller studere IT, forteller hun.

"Smittende engasjement"

– Solveig er et naturlig førstevalg i ledende prosjektroller. Hun har en solid utdannelse innenfor teknologi, ledelse og økonomi, og mange års erfaring fra store prosjekter i både offentlig og privat sektor, sier COO i twoday, Morten Brurberg.

– I tillegg til sin sterke fagkompetanse, har Solveig et engasjement som smitter over på både kunder og kolleger. Det var et veldig enkelt valg å ansette Solveig, og vi er stolte over at hun ønsker å bli en del av twoday igjen.