Kassalapp-Helge til Crescat: – Imponerende bakgrunn

Helge Sverre Hessevik Liseth blir VP of Engineering i Crescat.

Helge Sverre Hessevik Liseth startet opp i Crescat fra 1. august. 📸: Privat
Helge Sverre Hessevik Liseth startet opp i Crescat fra 1. august. 📸: Privat Vis mer

Bergensfirmaet Crescat har ansatt Helge Sverre Hessevik Liseth som VP of Engineering, opplyser Crescat.

Leserne vil kanskje kjenne igjen navnet, ettersom Helge Sverre er mannen bak appen Kassal.app, som vi har skrevet om på kode24.

Helge Sverre har bakgrunn som CTO fra Tjommi, og bidro i starten til utviklingen av Crescat – som lager løsninger som skal gjøre det enklere å arrangere konsenter og andre arrangementer. Han har også vært partner i Guilty AS, og har utviklet blant annet mobilapper, nettsider og store webapplikasjoner, opplyser Crescat.

– Helge Sverre har en imponerende bakgrunn, skriver Crescat i en pressemelding.

Skal videreutvikle produktene

– Jeg har jobbet lenge med tidligfase-prosjekter og ønsket mer kontinuitet. Jeg anser at Crescat har kommet seg godt forbi startup-fasen, med stabil drift og fornøyde kunder, sier Helge Sverre Hessevik Liseth.

Ifølge Crescat skal Helge Sverre spille en nøkkelrolle i å videreutvikle Crescat-produktene og gjøre brukeropplevelsene enda bedre.

Daglig leder Jørgen Iden er glad for å ha Helge Sverre på plass fra 1. august.

– Vi har gjennom samarbeid i mange år opplevd en veldig god match med Helge Sverre, og vi er glade for å ha spikret en fast ansettelse. Hans kompetanse og erfaring vil styrke og komplimentere et allerede sterkt team i Crescat, sier Iden.