Jørgen synes Google har blitt onde, Ole Petter har årets julegave-tips

kode24-timen feirer episode 90 på isolasjonskontor!

Jørgen og Ole Petter i kode24-timen over Zoom. Som om det var fire måneder siden, si. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Jørgen og Ole Petter i kode24-timen over Zoom. Som om det var fire måneder siden, si. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Jørgen har blitt smitta av viruset som er den store dillen for tida, så episode nummer 90 av kode24-timen spilles derfor inn på gamle-korona-måten: I hjemmestudioet.

Uten at det setter ikke noen nevneverdig brems på stemninga, altså.

Velkommen til ukas episode av kode24-timen.

Google, korona, sketsjer

På den imaginære plakaten som reklamerer for ukas episode kan du blant annet lese:

  • Har Google glemt det gamle slagordet deres, og endelig bare rent ut blitt onde? Jørgen har noen argumenter! Ole Petter, selvutnevnt "den onde djevelens advokat", har ikke så mange motargumenter.
  • Hva skjer egentlig når du faktisk får påvist korona? Jørgen forklarer. Og Ole Petter begynner å lure på hvorfor han ikke har hørt noe fra Smittestopp-appen sin.
  • Hvordan klarer Jørgen å våkne uten å vekke resten av familien som ligger i senga hans? Og hva slags lommelykt har Ole Petter kjøpt seg siden sist, som han også mener er årets hotteste julegavetips? Vi anbefaler ting og tang.
  • Hvorfor skriker fænsen etter flere sketsjer? Og hva har Ole Petter å by på? Vi kjører på med mer BankID-humor.
  • Hva er det rareste som skjedde på kode24-klubben den siste uka? Jørgen rapporterer.

Vitser og julekalender

Åjada, vi har vitsespalte denne uka også, vi. De er ganske dårlige, så du burde så absolutt høre på.

Har du en dårlig kodevits på lager, er det bare å slenge den i retning hei@kode24.no, så leser vi den opp på lufta og mobber deg sikkert ganske hardt i samme slengen.

Denne uka bjudar kode24-timen på litt eksklusive avsløringer angående årets julekalender også, forresten, så det er også en grunn til å høre på, om du trengte enda en. Vi høres!