Hva er egentlig verdens verste programmerings­språk?

Ukas episode av kode24-timen får besøk av meta-Mattis, og tar for seg de store spørsmålene.

Ole Petter og Jørgen later som de er midt i en innspilling av kode24-timen, mens de egentlig venter på at selvutløseren skal utløse seg selv. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Ole Petter og Jørgen later som de er midt i en innspilling av kode24-timen, mens de egentlig venter på at selvutløseren skal utløse seg selv. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Den nye sesongen av vår flaggskip-podcast kode24-timen går unna som varmt hvetebrød - om man baker varmt hvetebrød én gang i uka, hver torsdag klokka 06:00 på morgenen.

Og tror du søren ikke vi har et rykende ferskt hvetebrød denne uka også:

Twitter, Pluto og metavers

Oppskriften på ukas varme hvetebrød inkluderer blant annet:

  • Meta-Mattis kommer for å preike litt om metaverset, og hvorfor det kanskje ikke er så idiotisk som Ole Petter ofte føler det er.
  • Ole Petter forteller litt om hvordan det er å stå midt i en Twitter-storm.
  • Jørgen tar oss med gjennom uka på kode24-klubben, blant annet med maskinkode på Pluto og verdens verste programmeringsspråk.
  • To TV-serier blir anbefalt i anbefalingsspalta, og bare én, men til gjengjeld en skikkelig dårlig, vits blir lest opp i vitsespalta.

Vi trenger vitser!

Vitsespalta vår er et direkte resultat av tidligere supersuksess med kodevitser, og vi håper at lytterskaren vår kommer til å eksplodere ved å ha kodevitser hver eneste uke.

Men da trenger vi noe å lese opp hver uke også, da.

Derfor utfordrer vi leserne våre til å sende oss kodevitser til hei@kode24.no, og slenge med postadressa si i samme slengen. Leser vi opp vitsene dine på podcast, så sender vi deg noe rart i posten. Typisk med kode24-logoen på.

Så sett i gang - abonner på podcasten vår, hør på siste episode og send oss kodevitser på epost! Det er bedre å bare hoppe i det med en gang! Godt med alt som er gjort!