– Drives av hvordan teknologi forbedrer hverdagen til folk

Carl Oscar Petterson begynner i IT-selskapet Bjerk.

Car Oscar Petterson blir rådgiver og markedsansvarlig i Bjerk. 📸: Bjerk
Car Oscar Petterson blir rådgiver og markedsansvarlig i Bjerk. 📸: Bjerk Vis mer

Carl Oscar Petterson begynner i Bjerk som rådgiver og markedsansvarlig, skriver selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

– Jeg kjente godt til Bjerk fra tidligere, og har alltid hatt stor respekt for arbeidet de gjør. Jeg er drevet av å se hvordan teknologi kan forbedre hverdagen til folk og jeg gleder meg til å oppnå fantastiske ting i Bjerk! sier Petterson.

Liker relasjonsbygging

Før Petterson kom til Bjerk jobbet han som rådgiver innen media, kommunikasjon og markedsteknologi i en større byrågruppe.

– Det viktigste for meg har alltid vært å være i kontakt med mennesker, det er noe spesielt bra med relasjonsbygging, og det å skape noe som gir verdi for folk. Det er nok den røde tråden i karrieren min.

«Det viktigste for meg har alltid vært å være i kontakt med mennesker.»

Daglig leder i Bjerk, Simen A. W. Olsen, opplyser at man som rådgiver i selskapet skal jobbe med å tegne ut løsninger, hente inn og drive prosjektene og bygge relasjoner. Det krever at man tenker kreativt, og har en oppriktig interesse for å se produkter i en større sammenheng.

– Alt det har Carl Oscar, sier Olsen.

– Det viktigste for meg har alltid vært å være i kontakt med mennesker, det er noe spesielt bra med relasjonsbygging, og det å skape noe som gir verdi for folk. Det er nok den røde tråden i karrieren min, sier Petterson.