Andreas Johnsen til Funktive: – Plass til å utfolde meg

Får selskap av flere tidligere kollegaer fra TietoEvry.

Andreas Johnsen har startet opp som utvikler i Funktive. 📸: Funktive
Andreas Johnsen har startet opp som utvikler i Funktive. 📸: Funktive Vis mer

– Etter å ha tilbrakt mange år i samme miljø, følte jeg trangen til å få mer plass til å utfolde meg, sier Andreas Johnsen.

Johnsen starter nå i ny jobb som utvikler hos Funktive, skriver selskapet i en inn/ut-melding.

Hos Funktive får Jonsen selskap med flere tidligere kollegaer fra TietoEvry. Funktive skriver i inn/ut-meldingen at han bringer med seg verdifull erfaring og ekspertise som vil være til stor nytte for selskapet.

«Andreas er en klassisk 10x-utvikler.»

Fullstacker med mastergrad

Johnsen vil bidra som både konsulent og medeier i Funktive.

Han er en fullstack-utvikler med mastergrad i datateknikk fra NTNU, og har de siste årene jobbet med å forbedre TietoEvrys nettbankplattform. Den utvikles i Angular og TypeScript, og Johnsen har hatt fokus på felles komponentbibliotek for universell utforming, nye CI/CD-pipelines, og mye mer.

– Det er alltid givende når man klarer å få kompetente individer til å tro på ens visjon, og dette er nettopp hva som har skjedd her. Andreas har kjøpt inn på våre verdier og den visjonen vi har for Funktive. Han kom raskt med verdifulle innsikter og ideer, og det var åpenbart at dette var en svært god match. Derutover passer hans humor også veldig godt sammen med resten av teamet, sier Alexander Samsig, som har tittelen "kompanjong" i Funktive.

– Andreas er en klassisk 10x-utvikler, og i tillegg veldig omgjengelig. Det er ikke mange som har den kombinasjonen, så vi er heldige som har fått han med på laget. Det blir spennende å se hva vi kan oppnå sammen, sier Håkon Hjelde Wold, seniorkonsulent og kompanjong i Funktive.