Elisabeth (25) fra NTNU til Experis/Nevion

inn/ut: - Funksjonell programmering er det jeg liker best! 👋

Elisabeth Medlien (25) har en bachelorgrad i webutvikling ved NTNU Gjøvik, og har nå blitt ansatt hos Experis Academy.

Som en del av deres "graduate-program" er hun nå ute i oppdrag hos Nevion AS på Lysaker.

- Hos Nevion jobber jeg som frontend-utvikler i ReasonML på det grafiske brukergrensesnittet til Virtuoso, som er Nevions plattform for software-defined media virtualization, forteller Medlien i en inn/ut-melding.

Experis forklarer på sine nettsider at opplegget deres "varer i 15 måneder og ender i fast jobb hos oss eller en av våre kunder. De tre første månedene kombinerer teori, casearbeid og sertifiseringsløp hos vår samarbeidspartner Noroff, School of technology and digital media."

- Elisabeth ble ansatt i Experis Academy grunnet hennes kompetanse, personlige væremåte og for hennes brennende motivasjon for utvikling. Jeg ønsker også å trekke frem at Elisabeth innehar en utpreget positiv holdning, og er en gledesspreder og motivator for folk rundt seg, uttaler Marie Lilleås, Delivery Manager i Experis Academy.

«Jeg begynte hos Experis Academy for å tilegne meg mer kunnskap rundt de moderne webteknologiene som blir brukt i yrkeslivet i dag.»

- Jeg begynte hos Experis Academy for å tilegne meg mer kunnskap rundt de moderne web-teknologiene som blir brukt i yrkeslivet i dag, forklarer Medlien.

- Funksjonell programmering er det jeg liker best, og på oppdrag hos Nevion får jeg jobbet med nettopp dette. I tillegg arbeidet jeg med et par storskjermsproduksjoner og innspillingsstudioer i ungdomstiden, og føler at Nevion passet godt for å kunne dyrke denne interessen i en bredere skala. Det store målet er å gå over i en fast ansettelse hos Nevion ved endt program hos Experis Academy. Jeg trives veldig godt hittil, og jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang!